Facebook Pixel Ασφαλιστικά μέτρα για Χριστοφιδέλη
Άλλα Σπορ
| 2011-04-04 00:26:00

Ασφαλιστικά μέτρα για Χριστοφιδέλη

Ασφαλιστικά μέτρα για Χριστοφιδέλη

Το τελευταίο τους χαρτί για να δικαιωθούν με τον Χριστοφιδέλη ετοιμάζουν οι «πράσινοι».

Συγκεκριμένα σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα και να μην αρχίσουν τα πλέι οφ μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για τον διεθνή ακραίο.

Παρότι με δεδομένο το δεδικασμένο Σιριάνις το δίκιο φαίνεται να είναι με το μέρος τους, στον Παναθηναϊκό δεν θέλησαν να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Χριστοφιδέλη. Όταν η ΕΣΑΠ χωρίς κανείς εκτός από τις ομάδες που το καταψήφισαν, δεν δέχτηκε το συμβόλαιο του ακραίου του «τριφυλλιού», η λύση ήταν η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που φυσικά και έγινε.

Οι «πράσινοι» το μόνο αίτημα που είχαν κάνει στο ΑΣΕΑΔ, ήταν να βγει η απόφαση το συντομότερο δυνατό, καθώς η επιστροφή ή όχι του παίκτη είναι σε θέση να κρίνει πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια απόφαση όμως που ακόμα δεν έχει βγει και την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ. Βλέποντας την αργοπορία, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα να μην αρχίσουν τα πλέι οφ αν δεν βγει η απόφαση για τον Χριστοφιδέλη. Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να γίνει και μάλιστα μια τέτοια κίνηση έχει πολλές πιθανότητες να έχει επιτυχία, κάτι που μας ανέφεραν και νομικοί στους οποίους απευθυνθήκαμε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags