04/04/11 - 08:30

Το "θέμα" θεωρείται λήξαν, αλλά άρχισε το ψάξιμο!

Πώς το έλεγε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τις δηλώσεις Βαλβέρδε στην Ισπανία; Ότι το "θέμα" θεωρείται λήξαν; Ε, στον Πειραιά άρχισαν ήδη το ψάξιμο για τον διάδοχο του Βάσκου!

Το "θέμα" θεωρείται λήξαν, αλλά άρχισε το ψάξιμο!
54.326views 0shares

Δεν πάει πολύς καιρός. Ήταν 27/3 όταν ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάριζε ότι το "θέμα", όπως το χαρακτήριζε, με τον Βαλβέρδε "θεωρείται λήξαν".

Μια ανακοίνωση που στην ουσία διέψευδε τη συνέντευξη Βαλβέρδε στην «As» με την οποία ο Βάσκος άφηνε ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία και έκανε λόγο για 1+1 συμβόλαιο, όπως είχε αποκαλύψει ο "σκύλος".

Τώρα, μετά και τη χθεσινή (νέα) άρνηση του Βαλβέρδε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Καβάλα και ενώ όλοι τον θεωρούν, πια, "φευγάτο", στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ήδη έχουν αρχίσει το ψάξιμο για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βάσκου!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αλλάξουν μοντέλο και υπάρχει πρόθεση να επιμείνουν ισπανικά στο θέμα προπονητή. Γι’ αυτό ακούγονται τα ονόματα των Γκρεγκόριο Μανθάνο (είναι στη Σεβίλλη, αλλά μπορεί να φύγει το καλοκαίρι) και Χοακίν Καπαρός (αποχωρεί από την Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν και επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Κούπερ, ο οποίος είναι θετικός να πιάσει λιμάνι.