Facebook Pixel Τα έκανε και στην Εσπανιόλ!
| 2011-04-04 08:41:00

Τα έκανε και στην Εσπανιόλ!

Τα έκανε και στην Εσπανιόλ!

Διαβάζουμε στον σκύλο ότι στο Λιμάνι έχουν αρχίσει να ψάχνουν ήδη στην πιάτσα για προπονητές. Με τον Βαλβέρδε, άλλωστε, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι της Εσπανιόλ...

Τη σεζόν πριν από το καλοκαίρι που είχε αποφασίσει να έρθει για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό, βρισκόταν στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου.

Το όνομά του είχε βρεθεί στο προσκήνιο για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων", με αποτέλεσμα να θορυβηθούν οι οπαδοί της ομάδας και να αναγκαστεί να κάνει διευκρινιστή ανακοίνωση στο σάιτ της, τότε, ομάδας του. Τι είχε πει; Διαβάστε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μία ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, αυτή τη στιγμή υπάρχει άλλη μία, αλλά η μοναδική που με ενδιαφέρει είναι αυτή που βρίσκομαι καθώς έχω συμβόλαιο. Είναι λογικό να μεταφέρονται τέτοιες πληροφορίες, καθώς το πρωτάθλημα είναι προς το τέλος του.

Η γνώμη μου είναι ότι κάθε προπονητής πρέπει να μιλάει μέσα από τη δουλειά του. Εκτιμώ ότι θα συνεχίσω στην Εσπανιόλ. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα, έχω συμβόλαιο και υπόσχομαι ότι θα το τηρήσω»! Παραμύθι τους πούλησε, δηλαδή, ο Ερνέστο, καθώς στη συνέχεια είχε έρθει στον Ολυμπιακό. Και μία ερώτηση, τώρα, για τους ψαγμένους: Λέτε να κάνει το ίδιο και τώρα με τους "ερυθρόλευκους";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags