Facebook Pixel Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν (τον "σκύλο");
| 2011-04-04 10:10:00

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν (τον "σκύλο");

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν (τον "σκύλο");

Ο Βαλβέρδε θεωρείται ΣΗΜΕΡΑ από όλες τις εφημερίδες "φευγάτος", αλλά πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με τα ίδια Μέσα, είχε πει όχι στις σειρήνες και έχει προλάβει να σχεδιάσει τη νέα χρονιά!

Όταν "σκύλος" αποκάλυπτε ότι το συμβόλαιο του Βαλβέρδε είναι για 1+1 χρόνια και δεν κρατάει τίποτα τον Βάσκο στον Ολυμπιακό αν ο ίδιος θέλει να φύγει, όλα τα υπόλοιπα Μέσα ανέφεραν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Ερνέστο.

Την ώρα, λοιπόν, που το θέμα του Βαλβέρδε ήταν σοβαρό και ο "σκύλος" το φώναζε όλες οι εφημερίδες ανέφεραν ότι ο Βάσκος ήδη σχεδιάζει την επόμενη χρονιά μαζί με τον Μαρινάκη και είχαν σχετικούς τίτλους "μαζί θα τα σαρώσουμε" αναλύοντας "τα θέλω" του Βάσκου για τη νέα σεζόν.

Επίσης, τόνιζαν με πρωτοσέλιδους τίτλους το "όχι" του Βαλβέρδε στις σειρήνες από την πατρίδα του, έγραφαν "ο Ερνέστο δεν φεύγει" και επεσήμαναν τους λόγους (!) που ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, είχε γραφτεί μέχρι και για απόφαση επέκτασης του συμβολαίου του Βαλβέρδε!

Βεβαίως, τώρα που ο Βάσκος τα …ξαναμάσησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ("κλικ" εδώ και για σχετικό βίντεο) μετά το ματς με την Καβάλα και δεν είπε πως θα μείνει στον Ολυμπιακό οι ίδιες εφημερίδες τα γύρισαν σήμερα χαρακτηρίζοντας τον Βαλβέρδε …"φευγάτο"!

Οι περισσότερες, μάλιστα, σημειώνουν πως ο Βαλβέρδε με τα χθεσινά λεγόμενά του άνοιξε "την πόρτα της εξόδου", ενώ όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο θέμα ήδη υπάρχουν ρεπορτάζ για τον διάδοχο του Βάσκου στον Ολυμπιακό με τα ονόματα των Καπαρός, Μανθάνο και Κούπερ να είναι τα πρώτα που ακούγονται.

Εξάλλου, από το Σάββατο σας είχε προϊδεάσει ο sportdog για την κρισιμότητα της συνέντευξης Τύπου της Κυριακής και σας έγραφε ότι όσα θα πει ο Βαλβέρδε και ο τρόπος που θα απαντήσει στις ερωτήσεις για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό θα φανερώσουν και τις προθέσεις του.

Πάμε να θυμηθούμε πρωτοσέλιδα εφημερίδων μόλις μερικών ημερών πριν και φυσικά τα σημερινά…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags