Facebook Pixel "Δεν ήταν Παναθηναϊκός, αλλά Σερραίος"
| 2011-04-04 11:15:00

"Δεν ήταν Παναθηναϊκός, αλλά Σερραίος"

"Δεν ήταν Παναθηναϊκός, αλλά Σερραίος"

Με οπαδό του Πανσερραϊκού που τον έβρισε και όχι του Παναθηναϊκού ...μανούριασε ο Σωτήρης Νίνης, σύμφωνα με όσα έλεγε στους συμπαίκτες του κατά την επιστροφή στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως ο Σωτήρης Νίνης δεν μας έχει συνηθίσει σε ενέργειες που δείχνουν... καλαμοκαβαλητή. Έτσι, λοιπόν, ήταν λογικό να προκαλέσει εντύπωση το επεισόδιο που είχε χθες στις Σέρρες με έναν φίλαθλο που του ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του. Πόσω μάλλον όταν ο συγκεκριμένος θαυμαστής θα μπορούσε να ήταν και οπαδός του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα, πάντως, με όσα έλεγε ο μικρός κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, όχι μόνο δεν ήταν φίλος του «τριφυλλιού» αλλά τον έβρισε κιόλας!

"Δεν ήταν Παναθηναϊκός αλλά Σερραίος. Δεν κατάλαβα ότι μου ζήτησε αυτόγραφο ή φωτογραφία. Εγώ πήγαινα προς το πούλμαν και άκουσα να με βρίζει χυδαία και μετά να με λέει ψώνιο. Τότε του είπα ότι έχει να πει, να το πει μπροστά μου και όχι να κρύβεται" ήταν η εξήγηση του μικρού, ο οποίος ποτέ δεν έχει δώσει ανάλογα δικαιώματα σε αυτά τα 4 χρόνια που φορά την φανέλα με το τριφύλλι.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags