Facebook Pixel "Πώς το 'χε πει ο Τεν Κάτε;"
| 2011-04-04 12:04:00

"Πώς το 'χε πει ο Τεν Κάτε;"

"Πώς το 'χε πει ο Τεν Κάτε;"

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης γράφει στο Goal για το "ναυάγιο" του Παναθηναϊκού στις Σέρρες και το συνδέει με μία ατάκα του Χεν Τεν Κάτε που είχε προκαλέσει, πριν από δύο χρόνια, συζητήσεις...

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται λες και τους έχει τσιμπήσει μύγα «τσε τσε».

Τέτοια οκνηρία, δηλαδή, τέτοια νωχελικότητα, τέτοια απάθεια και τόσος «ωχαδερφισμός» δύσκολα μπορεί κανείς να τα ερμηνεύσει. Οσο κι αν λείπει ο μεγάλος σταρ της ομάδας, ο Τζιμπρίλ Σισέ, όσο και αν το κίνητρο δεν είναι και τόσο μεγάλο μετά την (οριστική) απώλεια του τίτλου στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και τα ψυχολογικά παρεπόμενά του.

Ο Χενκ τεν Κάτε είχε αποκαλέσει «πριμαντόνες» τους παίκτες του πριν από δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο. Σε ματς Κυπέλλου, βέβαια, αλλά μικρή σημασία έχει, όπως είναι (σχεδόν) άνευ σημασίας και το γεγονός ότι τότε ο Παναθηναϊκός δεν είχε χάσει, είχε έρθει ισόπαλος 0-0.

Για την ακρίβεια είχε ισχυριστεί ότι έπαιξαν σαν πριμαντόνες, με τον -τότε- πρόεδρο της ομάδας Νικόλα Πατέρα να ισχυρίζεται μιλώντας προς τους «πράσινους»... «και λίγα σας είχε πει». Η ουσία είναι ότι η «καμπάνα», όπως είπε και ο Δημήτρης Γόντικας, ακούστηκε σε όλον τον κόσμο.

Και ο Παναθηναϊκός, ξέχωρα του ότι οφείλει να παίζει για τον κόσμο του σε κάθε ματς και να μην «ξενερώνει» ποτέ, οφείλει και να μην τσαλαπατά την αξιοπρέπειά του. Διότι όποιος δεν έχει αξιοπρέπεια, δεν αξίζει και το σεβασμό του άλλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags