Facebook Pixel "Για τον Θανάση γιατί δεν γράψατε τίποτα;"
| 2011-04-04 13:18:00

"Για τον Θανάση γιατί δεν γράψατε τίποτα;"

"Για τον Θανάση γιατί δεν γράψατε τίποτα;"

Σας γράψαμε και προηγουμένως ότι ο Αχιλλέας Μπέος παρέδωσε μαθήματα ποιοτικής δημοσιογραφίας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν γράψατε τίποτα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο;».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα σε όλους όσους μας ακούνε. Μετά από 20 μέρες φόρτισης προσωπικών στιγμών και στιγμές οι οποίες που βίωσα τόσο στον Βόλο όσο και στην Αθήνα. Ειπώθηκαν πράγματα από εμένα και αισθάνομαι την υποχρέωση να τοποθετηθώ».

Για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες: «Όταν ήρθα στον Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα με πήρε ένας παλαιός πρόεδρος του ερασιτέχνη και μου είπε να παραμείνω γιατί το έργο που έχω κάνει δεν είναι προϊόν ούτε κλεψιά, ούτε λαμογιάς. Το έργο που έχεις κάνει μόνο σε σεμινάρια μπορεί να γίνει.

Το τελευταίο διάστημα έχω ακούσει ένα κάρο αηδίες από διάφορους δημοσιογράφους, για έναν άνθρωπο που όταν δίνει συνεντεύξεις είναι αληθινός. Δημοσιεύματα που έλεγαν ότι επέλεξα να μιλήσω σήμερα γιατί κέρδισε η ομάδα, είναι χαζομάρες. Δηλαδή αν χάναμε τι θα γράφατε; Αυτή η ομάδα μέχρι τελευταία στιγμή έχει στόχο. Ακόμα και να χάναμε δεν θα άλλαζε τίποτα.

Γράφεται κατά καιρούς ότι πουλάω τον Ολυμπιακό Βόλου για να πάω στον Πανιώνιο. Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματα μου για τον Πανιώνιο. Αλλά στο να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπάω δεν θα το κάνω ποτέ. Είναι δέσμευση στην οικογένεια μου. Την αγαπάω, αλλά δεν θα γυρίσω. Τώρα γιατί πάω στο γήπεδο; Γιατί έτσι γουστάρω. Δεν θα δώσω λόγο για το που θα πιω τον καφέ μου.

Γράφονται πράγματα για Μπάκο και Καϋμενάκη. Ποτέ δεν έχει γίνει συζήτηση. Το γράφετε σε μία στιγμή που αυτοί οι δυο δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης. Αυτό είναι το επίπεδο δυστυχώς και γι αυτό θα κλείσουν οι εφημερίδες.

Για το ματς με τον Ατρόμητο: Πάμε στο θέμα για το ατυχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Κάποιοι φίλαθλοι ή επώνυμοι φίλοι προσπάθησαν να πάρουν βίντεο ή κασέτα από έναν συνάδελφο σας. Και οι δημοσιογράφοι πρέπει να λειτουργούν σαν άνθρωποι. Όταν βλέπεις έναν παράγοντα όπως εγώ σε μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν πρέπει να την έχεις στημένη για να τον τραβήξεις βίντεο επειδή βγήκε εκτός εαυτού. Τότε πραγματικά δείχνετε τι άνθρωποι είστε. Κακώς βρίσκονται τα κανάλια μέσα στο Πανθεσσαλικό που ενεργούν έτσι. Είστε τσαμπατζίδες. Όταν ήρθα στην ομάδα ήρθε σε ρήξη σε πολιτικούς, κανάλια κτλπ που χρέωσαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθα εγώ και άλλαξα τα νερά, το σύστημα, άλλαξα όλη αυτή τη βρωμιά και νόμιζαν όλοι αυτοί ότι θα κάνουν αυτό το πανηγύρι. Λέω λοιπόν ότι δεν θα ξαναμπούν το γήπεδο! Και αυτό γιατί λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια.

Αυτό είναι ένα μήνυμα που τους περνάω και αν τους αρέσει. Εγώ όταν ήρθα ένα πράγμα ήθελα. Να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο τον απλό και τους φίλαθλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου τους μόνους που έχει ανάγκη είναι τους φίλαθλους του.

Υπάρχει και μία μερίδα κόσμου και δημοσιογράφων που διαφωνεί με την εικόνα μου. Δεν θα διαφωνήσω. Είναι λογικό. Εμείς όμως πάμε με τους πολλούς. Αυτός είμαι, έτσι έχω μάθει να διοικώ. Είμαι αυτός που με 38 πυρετό πήγα στο μαντριγκάλ για το ματς με την ΑΕΛ.

Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Έρχονται σε όλο αυτό το διάστημα δημοσιογράφοι εκτός Βόλου για να κρίνουν τον Αχιλλέα Μπεο. Προ Μπέου εποχή τρώγατε σφαλιάρες όταν βγαίνατε από τον Βόλο. Εγώ θα κριθώ από τον Βόλο και τον κόσμο του. Από αυτούς θα κριθώ. Τώρα τι θα πουν από τη Λάρισα και την Αθήνα δεν με ενδιαφέρει. Πρόσφατα ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε. Εγώ χάρηκα. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι χάρηκε που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός. Κανείς δημοσιογράφος δεν είπε τίποτα. Εγώ όταν πανηγύρισα με τον Πανιώνιο έπεσαν να με φάνε».

Για τα εισιτήρια: «Την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκαν πληρωμένα εισιτήρια και με διαρκείας 12.000 κόσμος. Με μία ομάδα που δεν πήρε εισιτήρια και δεν είναι τόσο εμπορική και πήρε την πρόκριση».

Για τον κόσμο: «Στον κόσμο θέλω να πω ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σε αυτό το παιχνίδι σε μία πιεστική περίοδο από τα καραγκιοζιλίκια του Πατέρα και του Κούγια ήρθα σε σύγκρουση με 70 περίπου άτομα. Τους φιλάθλους και ας τους λένε αλλιώς μερικοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags