Facebook Pixel Μήπως θέλουν μάγους και όχι προπονητές;
| 2013-11-04 22:05:00

Μήπως θέλουν μάγους και όχι προπονητές;

του Δημήτρη Χατζή
Μήπως θέλουν μάγους και όχι προπονητές;

Η σημερινή λύση της συνεργασίας του Πλατανιά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη σημαίνει πως ήδη οι μισές ομάδες της Superleague (9 από τις 18!) έχουν ήδη αλλάξει προπονητή τουλάχιστον μια φορά! Παράλογο;

Να λοιπόν που μπήκε ο Νοέμβριος και μετά από 10 αγωνιστικές ή δυομισι μήνες, αν προτιμάτε, από την έναρξη του πρωταθλήματος οι μισές ομάδες έχουν διώξει τους προπονητές με τους οποίους ξεκίνησαν, ενώ επί... ξύλου κρεμάμενος είναι και ο Νίκος Παντελής στον Πανιώνιο!

Για να κάνουμε τη σούμα:

Στον Άρη έχει φύγει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και έχει έρθει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στον Πλατανιά αποχώρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στον Απόλλωνα τη θέση του Βοσνιάδη πήρε ο Μπάμπης Τεννές, στον ΟΦΗ ο ΣαΠίντο ήρθε αντί του Δερμιτζάκη.

Συνεχίζουμε... Στον Λεβαδειακό αποχώρησε ο Λεμονής για να έρθει ο Καραγεωργίου, στη... σεσημασμένη Ξάνθη, ο Καραγεωργίου έδωσε τη θέση του στον Ράινερ Μάουρερ (σ.σ. δεν τον βλέπουμε καλά κι αυτόν, μεταξύ μας...), στον ΠΑΣ αντί του Παντελίδη έρχεται μάλλον ο Τσιώλης, ο οποίος είχε φύγει από τον Αστέρα για να τον αντικαταστήσει ο Στάικος Βεργέτης!

Αφήσαμε τελευταία την... ιδιάζουσα περίπτωση της Βέροιας με τους τέσσερις προπονητές (!), αφού στον πάγκο της έχουν ήδη καθίσει οι Στεβάνοβιτς, Κάανεν, Στόικα και... τσόντα ο "μόνιμος" Στέφανος Γαϊτάνος! Ειλικρινά, απορούμε γιατί δεν αναλαμβάνει προπονητής ο πρόεδρος κ.Αρβανιτίδης να τελειώνουμε...

Για την ώρα αντέχουν οι πάγκοι στους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Πανθρακικό, Εργοτέλη, Παναιτωλικό, στην Καλλονή, ενώ για τον Πανιώνο ο Νίκος Παντελής μένει και... δεν μένει!

Με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, κάποιοι είχαν την εντύπωση πως οι ΠΑΕ δεν θα άλλαζαν σαν τα πουκάμισα τους προπονητές, αλλά η πραγματικότητα αποδείχτηκε πολύ διαφορετική...

Ειλικρινά, όμως, το φετινό χάλι μοιάζει να μην έχει τελειωμό, αφού είμαστε ακόμα αρχές Νοεμβρίου!

Υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική λόγική που να υπαγορεύει τόσες αλλαγές, πλην τα "καπρίτσια" των προέδρων/ιδιοκτητών των ομάδων που σε μέσες-άκρες θεωρούν τους προπονητές... αναγκαίο κακό;;

Αναπάντητα ρητορικά ερωτήματα σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που στην πλειοψηφία τους οι "επενδυτές" του (λέμε τώρα...) είναι ουσιαστικά διαχειριστές των εσόδων από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ... Να τους χαιρόμαστε και να προτείνουμε την επόμενη φορά να μην προσλάβουν προπονητή, αλλά... μάγο!

Υ.Γ.: Επειδή σαν στήλη δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στις επισημάνσεις, προτείνουμε στους προέδρους των ομάδων να δουν και την ταινία "Οι δύο μάγοι της μπάλας" με τους αξεπέραστους Φράνκο και Τσίτσιο!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags