Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καμία μεταγραφή τον Γενάρη!
| 2011-01-02 20:59:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καμία μεταγραφή τον Γενάρη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καμία μεταγραφή τον Γενάρη!

Την ημέρα που όλοι φώναζαν ότι έκλεισε κι έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Γέντρισεκ, ο sportdog φώναζε να κρατάτε μικρό καλάθι. Το γιατί το αποκαλύπτουμε σήμερα.
 

Η λέξη «μεταγραφές» θα παραμείνει άγνωστη αυτόν τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή. Πιο απλά δε μπορούμε να το πούμε: Είναι ειλημμένη απόφαση της ΠΑΕ να μην γίνουν μεταγραφές αν δεν φύγουν ποδοσφαιριστές!

Αν δεν αδειάσουν τη γωνία ορισμένα συμβόλαια, δεν πρόκειται να έρθει κανείς!

Την απόφαση έχουν λάβει ο Δημήτρης Γόντικας, δηλαδή ο άνθρωπος που όρισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά και ο Τζόνι Βεκρής. Το ταμείον είναι μείον και δεν θα επιβαρυνθεί κι άλλο.

Εξάλλου, κανείς εκ των μεγαλομετόχων δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μόνο για να μην κρυώνουν μπορεί. Για μεταγραφές δύσκολο.

Ξαναλέμε όμως, ότι η απόφαση θα αλλάξει εφόσον αποδεσμευτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Για τον Παναθηναϊκό το ιδανικό θα ήταν να βρει άμεσα ομάδα ο Ζιλμπέρτο ώστε να γλιτώσουν γύρω στο ένα εκατομμύριο και κάτι που υπολείπεται για το δεύτερο μισό της τελευταίας χρονιάς του συμβολαίου του.

Με αυτά τα λεφτά μπορούν να αποκτηθούν και δύο ποδοσφαιριστές.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε πάμε στο δεύτερο σενάριο: Να φύγει π.χ. ο Λουίς Γκαρσία και με τα χρήματα που θα έπαιρνε να αποκτηθεί ένας δανεικός παίκτης. Για αγορά μην το συζητάμε καθόλου.

Αν τώρα μιλήσουμε για λευκή πετσέτα των μεγαλομετόχων στη μάχη του τίτλου, θα γίνουμε κακοί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags