Facebook Pixel Με το μαλακό τον Ντιόπ
| 2011-01-02 21:04:00

Με το μαλακό τον Ντιόπ

Με το μαλακό τον Ντιόπ

Ρε παιδιά, πόσο καιρό θα τους πάρει εκεί στην ΑΕΚ να καταλάβουν ότι ο Ντιόπ δεν είναι για πολλά ζορίσματα; Τι άλλο πρέπει να γίνει, δηλαδή; Δεν ξέρουν τι παίκτη ψωνίσανε το καλοκαίρι;

Ούτε ο Μπάγεβιτς το πολυκατάλαβε, ούτε ο Χιμένεθ φαίνεται να το έχει αντιληφθεί ακόμα.

Όταν τον πολυκουράζουν τον Σενεγαλέζο τα τελευταία χρόνια, τη μια θα τραυματίζεται, την άλλη θα κουράζεται και θα πρέπει να σταματήσει την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Αφού είναι βαρύ κορμί. Εξαιρετικός παίκτης, πολύ ποιοτικός, όταν έχει δυνάμεις κάνει τη διαφορά στο κέντρο, όπως έχουμε δει και σε κάποια ματς με την φανέλα της Ένωσης, αλλά έχει κάνει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα σε κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι και 32 χρονών. Έχει κι ένα ιστορικό τραυματισμών.

Στο τέλος του 2008 είχε πρόβλημα με τον χιαστό, τον Αύγουστο του 2009 «κλώτσησε» ο οπίσθιος μηριαίος του, ξανά μυϊκό πρόβλημα με την φανέλα της Πόρτσμουθ την 1η Νοεμβρίου 2009, στις 23 Ιανουαρίου του 2010 «πόνεσε» στο ίδιο ακριβώς σημείο. Είχε κι έναν ακόμα τραυματισμό στο πόδι στις 22 Μαρτίου 2010. Και γι’ αυτό έκανε πέρυσι μόνο 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Και στην ΑΕΚ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει πάθει τραυματισμούς. Γι’ αυτό και τώρα που ανέβασε τα γκάζια αυτές τις μέρες ο Χιμένεθ ένιωσε ψιλοενοχλήσεις ο Ντιόπ και αμέσως τον προφυλάξανε. Με το μαλακό, ρε παιδιά. Ούτε γίνεται να παίζει δυο, τρία ματς κάθε εβδομάδα για πολύ καιρό συνέχεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags