05/04/11 - 07:50

"Πιο πετυχημένοι Χούτος-Τζιμπούρ από Μήτρογλου"

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να χαρακτήρισε τον Μήτρογλου έως την πιο "χρήσιμη μεταγραφή" στον Πανιώνιο επειδή έσωσε την ομάδα από τον υποβιβασμό, αλλά πιο "επιτυχημένες μεταγραφές" για τον ίδιο είναι αυτές των Χούτο και Τζιμπούρ.

"Πιο πετυχημένοι Χούτος-Τζιμπούρ από Μήτρογλου"
41.410views 0shares

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Φως τον Σπορ»:

Για το αν ο Μήτρογλου είναι η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων στον Πανιώνιο:

«Θα σου πω κάτι. Πριν δωρίσω το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών στον ερασιτέχνη, μιλούσαμε ήδη με τον Ολυμπιακό για να πάρω τον Μήτρογλου δανεικό, μαζί με τον Ζαϊρί και τον Γκαλίτσιο. Έναντι του Κουμορτζί που θα πήγαινε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό και του Μανιάτη που θα πήγαινε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και θα παίρναμε και λεφτά. Το τελικό ντιλ, που έγινε έπειτα από τον Ερασιτέχνη, ήταν μια παραλλαγή αυτών των διαπραγματεύσεων. Και έχω δει πιο πετυχημένη μεταγραφή.

Ο Χούτος για 6 μήνες, όμως ακόμα πιο πετυχημένη θεωρώ τη μεταγραφή του Τζιμπούρ, ο οποίος και έπαιξε φοβερά για εμάς, και έφερε 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο μας, πόσο ρεκόρ για τον Πανιώνιο. Πάντως, επειδή οι δυο αυτοί παίκτες που ανέφερα μας έβγαλαν στην Ευρώπη, ενώ ο Μήτρογλου μας έσωσε μια ολόκληρη κατηγορία, συμφωνώ ότι αυτός ήταν πιο χρήσιμος».

Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Μπέου. Σε ότι αφορά την εύρεση αγοραστή για την ΠΑΕ δεν θέλω να ανακατευτώ σε διαπραγματεύσεις και λοιπά, είναι αρμοδιότητα του ΔΣ, οπού δεν είμαι μέλος. Δεν έχω καμία απαίτηση, αφού πια έχω το 22%. Εγώ εξέφρασα απλώς μια επιθυμία. Είτε είναι να πωληθεί η ΠΑΕ είτε είναι να συνεχίσει με ΔΣ διοριζόμενο από τον μεγαλομέτοχο Ερασιτέχνη, αυτό να μη γίνει χωρίς την έγκριση γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη. Επίσης να επικοινωνηθεί σε όλους του Πανιώνιους ότι η ΠΑΕ είναι πλέον λαϊκής βάσης και να γίνει κάλεσμα μαζικής εγγραφής μελών στον Ερασιτέχνη, ώστε εφόσον παραμείνει σ την κυριότητα του η ΠΑΕ< να λειτουργεί πραγματικά ως λαϊκή βάση. Όπως παραδείγματος χάρη ο Άρης».