Facebook Pixel Θα κάνει υπομονή (και) ο Μαρινάκης;
| 2011-04-05 08:45:00

Θα κάνει υπομονή (και) ο Μαρινάκης;

Θα κάνει υπομονή (και) ο Μαρινάκης;

Την ώρα που ο Βαλβέρδε επιμένει να μην ξεκαθαρίζει τα πράγματα και να μας συνιστά "υπομονή", ο Μαρινάκης μπορεί σήμερα να τον …στριμώξει στη συνάντηση που θα έχουν στου Ρέντη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιμένει να μην ξεκαθαρίζει το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Αποφεύγει να απαντήσει και συνιστά υπομονή.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» επανέλαβε ότι και στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν η εξής:

Τόσες χιλιάδες άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες από το σπίτι ή το ραδιόφωνο φώναζαν «Ερνέστο Βαλβέρδε», δείχνοντας πόσο πολύ σε αγαπούν και πόσο πολύ θέλουν να μείνεις στην ομάδα. Όλοι αυτοί φανέρωσαν τι αισθάνονται, τι έχουν στην καρδιά τους. Η δική σου καρδιά, πέρα από συμβόλαια και δεσμεύσεις, τι λέει; Τι αισθάνεσαι;

Και η απάντηση του Βαλβέρδε λιτή…

«Ξέρεις τι αισθάνομαι, τι έχω στην καρδιά μου».

Και όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν με νέα ερώτηση:

Και τότε γιατί δεν ήσουν σαφής στη συνέντευξη Τύπου; Γιατί αυτή η αναμονή;

Ο Βάσκος είπε πάλι τα ίδια…

«Εξήγησα γιατί εκεί μέσα (δείχνοντας προς το μέρος όπου είναι η συνέντευξη Τύπου). Συγνώμη, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό το θέμα πλέον. Λίγη υπομονή ακόμα. Δέξου σε παρακαλώ αυτό που είπα».

Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτή η στάση του Βαλβέρδε μόνο αθώα δεν μπορεί να είναι. Γιατί αν ο Βάσκος είχε πάρει την απόφαση να μείνει στο λιμάνι θα το είχε πει και θα είχε τελειώσει όλο αυτό το σήριαλ που κουράζει αφάνταστα τον κόσμο.

Στο μεταξύ, ο Βαλβέρδε θα συναντηθεί σήμερα με τον Μαρινάκη στου Ρέντη. Μια συνάντηση εκτός προγράμματος στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού που θα γίνει το απόγευμα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού. Οι δύο άνδρες θα είναι παρόντες και θεωρείται πολύ πιθανό να μιλήσουν για το "καυτό" θέμα της παραμονής του Βάσκου.

Δεν λέμε ότι παρθεί κάποια απόφαση, αλλά μπορεί να "βγει" είδηση από την κουβέντα που θα έχουν οι δύο τους και θα είναι η πρώτη μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις του Βαλβέδε που τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου από τον Πειραιά. Ο Μαρινάκης μπορεί να …στριμώξει τον Βάσκο για να του αποσπάσει κάποια πράγματα σχετικά με τις προθέσεις του χωρίς, όμως, να είναι βέβαιο ότι θα διαρρεύσει η κουβέντα τους.

Εξάλλου, ό,τι και να ειπωθεί σήμερα το πιθανότερο είναι ότι οι δύο τους θα ανανεώσουν το ραντεβού για τις 18 του μήνα, μία ημέρα μετά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λάρισα, προκειμένου τελειώσει μια και καλή το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags