Facebook Pixel "Μου πάει η Λάρισα"
| 2011-04-05 08:51:00

"Μου πάει η Λάρισα"

"Μου πάει η Λάρισα"

Στα γκολ που πετυχαίνει εναντίον των "βυσσινί", αλλά και στο γεγονός ότι ο Χάβος τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο "τιμόνι" της ομάδας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αθανασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην "Εξέδρα":

Για τα γκολ που βάζει εναντίον της Λάρισας:

«Τίποτα, απλά μου πάει η Λάρισα. Είναι θέμα τύχης μάλλον. Πάντως θα το σκεφτώ καλά να ξαναπάω σε αυτή την πόλη».

Για την δυσκολία του ΠΑΟΚ να σκοράρει:

«Το γκολ είναι και θέμα τύχης. Μπάλα είναι. Δημιουργούμε φάσεις, αλλά δεν πετυχαίνουμε γκολ εύκολα. Πιστεύω όμως ότι θα το βελτιώσουμε».

Για την κακή εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών:

«Μας έχουν επηρεάσει και τα συνεχόμενα παιχνίδια, για αυτό και τώρα βγαίνει η κούραση. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα είμαστε πιο ξεκούραστοι και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την πρώτη θέση στα πλέι οφ:

«Ναι, αν το πιστέψουμε μπορούμε να το καταφέρουμε, όπως το έκαναν τα παιδιά πέρυσι. Άμα είμαστε σοβαροί στα πλέι οφ, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και να μπούμε στα προκριματικά».

Για την φετινή χρονιά που είχε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως ναι. Φέτος πετύχαμε την πρόκριση μέσα στην Πόλη επί της Φενέρ, η πρόκριση στο Ζάγκρεμπ, μετά ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ. Αυτά όμως ακριβώς είναι τα συναισθήματα που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Από τη μία είσαι χαρούμενος και μέσα στους στόχους σου και από την άλλη ξυπνάς από το όνειρο απότομα. Ωστόσο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα και στην Ευρώπη και φυσικά στο κύπελλο».

Για το αν αδίκησαν τους εαυτούς τους:

«Η ομάδα πριν από έναν μήνα ήταν μέσα σε όλους τους στόχους. Μέσα από τα παιχνίδια εμφανίστηκε η κούραση. Παρ’ όλα αυτά νομίζω πως ναι, υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάρει. Εμείς πάντα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αν κάποιες φορές δεν μας βγαίνουν οι φάσεις, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Για το τρίτο κεκλεισμένων του ΠΑΟΚ:

«Αυτό δεν το θέλει κανένας ποδοσφαιριστής. Είναι πάρα πολύ άσχημο να μπαίνεις σε άδειο γήπεδο, αλλά αυτές είναι αποφάσεις που τις λαμβάνουν οι αρμόδιοι».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να κερδίσουμε μέσα στον Ηρακλή. Θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε τους βαθμούς και να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ».

Για τις δηλώσεις του Χάβου:

«Ο προπονητής με βλέπει κάθε μέρα στην προπόνηση, αυτός θα κρίνει πότε είσαι έτοιμος να αγωνιστείς από την αρχή είτε ως αλλαγή. Μου μιλάει και προσπαθεί να με πείσει να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Ο κ. Χάβος έδειξε ότι με πιστεύει από την πρώτη στιγμή που ήρθε, από το πρώτο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Όταν εισπράττεις την εμπιστοσύνη του προπονητή σου σκέφτεσαι πολύ θετικά».

Για τον Αθανασιάδη σε πέντε χρόνια:

«Αυτό που θέλω είναι τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα σκέφτομαι και την εθνική, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, όμως πιο πολύ τον τίτλο με την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags