Facebook Pixel "Δεν ξέρω γιατί με έδιωξαν"
| 2011-04-05 09:04:00

"Δεν ξέρω γιατί με έδιωξαν"

"Δεν ξέρω γιατί με έδιωξαν"

Μπορεί να περίμενε ότι θα φύγει από την ΑΕΚ, αλλά τους λόγους της αποχώρησης δεν τους γνωρίζει ο πρώην, πια, γυμναστής τερματοφυλάκων της «Ένωσης», Σλόμποταν Σούιτσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ίδιος στην «Εξέδρα»:

«Με την ολοκλήρωση της προπόνησης και αφού τελείωσα την προσωπική μου γυμναστική ο Βαγγέλης (Γιαννίσης) μου είπε ότι με θέλει στο γραφείο ο κ. Κωνσταντινίδης. Εκεί μου έγινε γνωστό ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας. Δεν μου εξήγησαν τον λόγο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να γίνει τώρα και όχι το καλοκαίρι. Εκείνοι όμως ξέρουν καλύτερα.

Είχα καταλάβει ότι τελειώνουμε, αλλά κανείς δεν μου είπε γιατί. Φαινόταν όμως ότι δεν επιθυμούσαν από την διοίκηση να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα και τους προπονητές».

Για το αν αποχαιρέτησε το τεχνικό τιμ και τους παίκτες:

«Όχι δεν πρόλαβα. Όταν βγήκα από το γραφείο του κ. Κωνσταντινίδη είχαν φύγει. Θα τους δω όλους αύριο. Τον προπονητή και τους παίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους χαιρετήσω. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο δυστυχώς. Πρέπει τώρα να κοιτάξω το μέλλον μου αλλού. Όταν όμως θα κοιτάζω πίσω μου και θα θυμάμαι τα χρόνια στην ΑΕΚ, θα το κάνω πάντα με χαρά και υπερηφάνεια για αυτά τα επτά χρόνια που πέρασα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Πολύ καλή γνώμη είχε για τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης και ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χιμένεθ για τη συνεργασία μας και για τα λόγια του. θυμάμαι που καιρό αφότου είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία την ομάδα μου είχε πει ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μαζί μου. Μάλιστα μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε δει στην Ισπανία συναδέλφους μου να δουλεύουν τόσο επαγγελματικά και να κάνουν τόσο καλή δουλειά με τους τερματοφύλακες ακόμη και με τις πατερίτσες γιατί με είχαν ανάγκη. Για αυτό ήμουν πάντα εκεί όταν μου το ζητούσε. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και δεν μου είχε εκφράσει ποτέ κάποιο παράπονο για τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags