05/04/11 - 10:10

"Ήρθα για να μείνω και θα μείνω!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κοτσόλης άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά στις Σέρρες και μπορεί να αποτελέσει τον αντί-Τζόρβα της νέας χρονιάς. Τα "μπράβο" από Φερέιρα-Τζόρβα μετά το ματς.

22.262views 0shares

Ο Στέφανος Κοτσόλης ήταν ο μοναδικός διασωθείς από το "ναυάγιο" του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Ο έμπειρος τερματοφύλακας άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Φερέιρα πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.

Αν, μάλιστα, δεν έλεγε "όχι" στις κλασικές ευκαιρίες του Πανσερραϊκού ίσως η ομάδα του να είχε γνωρίσει μεγαλύτερο κάζο.

Ο Κοτσόλης παρόλο που επέστρεψε μετά από 15 μήνες σε επίσημο παιχνίδι έδειξε σε πολύ καλή φόρμα αποδεικνύοντας ότι όλο αυτό το διάστημα που ήταν στην Παιανία δούλευε σκληρά για να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα, φάνηκε κι αδυνατισμένος σε σχέση με όπως ήταν τον Γενάρη.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο ο Κοτσόλης έκανε τρεις μαγικές αποκρούσεις στο παιχνίδι της Σέρρες. Η πρώτη (στο 0:05) σε σουτ του Πάρκερ στην αριστερή του γωνία, η δεύτερη (στο 0:35) σε κεφαλιά εξ επαφής πάλι του Πάρκερ και η τρίτη (στο 1:35) σε τετ α τετ του Μπέλιτς.

Ειδικά η δεύτερη, στην κοντινή δυνατή κεφαλιά, είναι εκπληκτική από την άποψη ότι πετάγεται ενώ το σώμα του έχει αντίθετη φορά από την πορεία της μπάλας.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκθείασε την εμφάνιση του Κοτσόλη. "Μπράβο έκανες πολύ καλό παιχνίδι, αν και είχες καιρό να αγωνιστείς. Μας κράτησες στο παιχνίδι και έδειξες ότι μπορώ να σε υπολογίζω", του είπε ο Πορτογάλος.

Ο Κοτσόλης πήρε συγχαρητήρια και από τον Άλεξ Τζόρβα: "Μπράβο Στέφανε, έκανες εκπληκτικό παιχνίδι", του είπε.

Από την πλευρά του ο ίδιος έλεγε ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να μείνει και ότι είναι αποφασισμένος να καθιερωθεί και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Κοτσόλης θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια και δεν αποκλείεται να αποτελέσει του χρόνου τον αντί-Τζόρβα, μια και ο βασικός πορτιέρο του "τριφυλλιού" αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.