Facebook Pixel "Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού"
| 2011-04-05 11:10:00

"Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού"

"Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού"

O Μέγερι μίλησε για το ντεμπούτο του με την "ερυρθόλευκη" φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός Ούγγρος τερματοφύλακας:

Για την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αυτό που ζω, γιατί ήταν ένα μεγάλο όνειρο για μένα να παίξω με τον Ολυμπιακό και έγινε πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που αισθάνθηκα τέλεια μέσα στο γήπεδο».

Για τις συμβουλές που του έδωσαν Νικοπολίδης και Πάρντο: «Ναι, προσπάθησαν να με εμψυχώσουν και να μου δώσουν δύναμη για τον αγώνα. Αλλά δεν είχα άγχος. Δεν ένιωσα κάτι. Ξέρω ότι η μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα ήταν φοβερή, αλλά δεν είχα άγχος. Ήταν το όνειρό μου και γι' αυτό δεν νιώθω πρεσαρισμένος».

Για τις ψυχολογικές «ντόπες» του Βαλβέρδε: «Προσπάθησε να με εμψυχώσει και να παίξω σκληρά. Μου είπε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και πρέπει να την αρπάξω. Είναι μεγάλο πράγμα για εμένα να με εμπιστεύονται ο προπονητής μου και ο προπονητής των τερματοφυλάκων. Αυτό είναι πολύ καλό».

Για τη συνέχεια στην ομάδα: «Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η συνέχεια. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω όλο και περισσότερο. Βήμα βήμα. Είναι εξαιρετικό να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος είναι φανταστικός και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags