Facebook Pixel "Αυτή ήταν η συμφωνία"
| 2011-04-05 11:40:00

"Αυτή ήταν η συμφωνία"

"Αυτή ήταν η συμφωνία"

Στο ντιλ που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Κουμορτζί και τον δανεισμό των Μήτρoγλου, Ζαϊρί και Γκαλίτσιου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Τσακίρης.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συμφωνία, δεδομένου ότι αποχώρησε από τους "κυανέρυθρους". Μίλησε, όμως, στο "ΦΩΣ" για την αρχική συμφωνία, την οποία είχε αποκαλύψει τότε και ο Τύπος, αλλά οι δύο ομάδες δεν παραδεχόταν επίσημα...

«Πριν δωρίσω το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών στον ερασιτέχνη, μιλούσαμε ήδη με τον Ολυμπιακό για να πάρω τον Μήτρογλου δανεικό, μαζί με τον Ζαϊρί και τον Γκαλίτσιο. Έναντι του Κουμορτζί που θα πήγαινε τον Γενάρη στον Ολυμπιακό και του Μανιάτη που θα πήγαινε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και θα παίρναμε και λεφτά. Το τελικό ντιλ, που έγινε έπειτα από τον Ερασιτέχνη, ήταν μια παραλλαγή αυτών των διαπραγματεύσεων.

Και έχω δει πιο πετυχημένη μεταγραφή.Ο Χούτος για 6 μήνες, όμως ακόμα πιο πετυχημένη θεωρώ τη μεταγραφή του Τζιμπούρ, ο οποίος και έπαιξε φοβερά για εμάς, και έφερε 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο μας, ποσό ρεκόρ για τον Πανιώνιο. Πάντως, επειδή οι δυο αυτοί παίκτες που ανέφερα μας έβγαλαν στην Ευρώπη, ενώ ο Μήτρογλου μας έσωσε μια ολόκληρη κατηγορία, συμφωνώ ότι αυτός ήταν πιο χρήσιμος», σχολίασε στο "ΦΩΣ" ο Τσακίρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags