Facebook Pixel «Πωλείται με 500-600 χιλ. ευρώ»
| 2011-04-05 12:36:00

«Πωλείται με 500-600 χιλ. ευρώ»

«Πωλείται με 500-600 χιλ. ευρώ»

Το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να ζητήσει η διοίκηση του Πανιωνίου από όποιον θέλει να αποκτήσει την ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βεντούρης, ξεκαθαρίζοντας ότι ψάχνουν για σοβαρό επενδυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεντούρη στον Sentra 103,3:

Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου:

Το σημαντικό είναι ότι έμεινε η ομάδα στην κατηγορία., γιατί τα πράγματα θα γινόντουσαν ανάποδα. Ήδη έχουμε αρχίσει κάποιες συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Πρώτιστος σκοπός είναι να βρεθεί κάποιος σοβαρός επενδυτής να πάρει την ομάδα. Να μας δείξει ότι έχει κάποιο πρόγραμμα να πάει μπροστά την ομάδα. Να έρθει κάποιος για να πουλήσει παίκτες για αναλάβει την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνει, το κάνουμε και εμείς αυτό. Τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα θα υπάρξουν και εξελίξεις. Θα δραστηριοποιηθούμε για να υπάρχουν εξελίξεις.

Θα έχουμε και συνάντηση με το κ. Τσακίρη να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή δεν θέλει να επανέλθει στα διοικητικά του συλλόγου. Μιλάω μαζί του είναι κοντά στην ομάδα. Και στην αύξηση που θα είανι της τάξεως των 500.000 ευρώ θα συμμετάσχει με το ποσοστό του. Δεν έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Είναι κοντά. Η φετινή χρονιά θα κλείσει σχεδόν ισοσκελισμένη. Δεν υπάρχουν χρέη προς ΙΚΑ ή εφορία.

Ο Πανιώνιος είναι μία καθαρή ομάδα, που έχει ένα καλό έμψυχο υλικό και δεν θα δαπανήσει πολλά λεφτά για να την αγοράσει. Ο Πανιώνιος ζητάει ένα τίμημα της τάξεως των 500-600 χιλιάδων. Θέλουμε τα λεφτά όποιος έρθει να τα ρίξει για μεταγραφές στην ομάδα. Υπάρχουν συμβόλαια που θα τηρηθούν στο ακέραιο. Είχαμε πει να μην κάνουμε συζητήσεις για ανανεώσεις ενώ η ομάδα προσπαθούσε να μείνει στην κατηγορία.

Για τους δανεικούς:

Θα θέλαμε και ο Μήτρογλου και ο Γκαλίστσιος να μείνουν στην ομάδα. Έχω μιλήσει με τον κ. Μαρινάκη. Δεν είναι εύκολο, γιατί και εκείνος δεν θα κοιτάξει το συμφέρον του Πανιωνίου, αλλά θα κοιτάξει το συμφέρον της ομάδας του, του Ολυμπιακού. Εφόσον υπάρχει μία περίπτωση να υπάρχει παράταση του δανεισμού να τελειώσει τι συντομότερο για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε.

Για τις «κασέτες» και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος:

Θεωρώ ότι είναι ίσως ένα από τα ενδιαφέρονται και αξιόπιστα πρωταθλήματα, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την είσοδο στα play off και την υπόθεση της παραμονής. Για την βία ή η πολιτεία δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα του ή δεν θέλει να το λύσει. Δεν γίνεται να επιρρίπτεται όλη η ευθύνη στις ομάδες. Η αστυνομία είναι παρούσα αλλά δεν είναι υπεύθυνη. Δεν συζητιέται έτσι αυτό το πράγμα. Δεν είναι πολύπλοκα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να πάνε φυλακή. Σύλληψη και να μην ξαναπάει γήπεδο. Ισχύουν σε όλη την Ευρώπη, εκτός από την Ελλάδα.

Για την το γήπεδο του Πανιωνίου:

Φοβάμαι ότι το θέμα του γηπέδου είναι κάτι που θα θυμόμαστε σαν όνειρο. Μακάρι να μπορούσε ν' αναβιώσει η όλη προσπάθεια. Το να γκρεμιστεί αυτό το γήπεδο και να φτιαχτεί ένα στολίδι, είναι το ιδανικό. Δεν νομίζω δυστυχώς ότι το θέμα το γηπέδου μπορεί να προχωρήσει, μακάρι να γίνει κάποτε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags