05/04/11 - 12:40

"Ταξί αντί για κουκούλα"

Στο κενό ηγεσίας που υπάρχει στην ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση Νικολαΐδη από την προεδρία, αναφέρεται ο Στράτος Σεφτελής στο "Εθνοσπόρ", σχολιάζοντας ότι αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει πλέον ο κόσμος...

"Ταξί αντί για κουκούλα"
57.692views 0shares

Υπάρχει απουσία ηγεσίας στην ΑΕΚ. Ο τελευταίος πραγματικός ηγέτης ήταν ο Ντέμης. Ετσι, για να καλυφθεί το κενό ηγεσίας, ανέλαβε δράση το πλήθος. Οχλοκρατία σε όλο το μεγαλείο της! Σε οχλοκρατία συνήθως οι επιπτώσεις είναι τραγικές. Γιατί σε καταστάσεις απόλυτου χάους, συνήθως δρουν ακραία στοιχεία, που έχουν τον «δικό τους Θεό». Σε μια τέτοια δίνη έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Γι΄ αυτό αποτελεί επείγουσα ανάγκη να δραστηριοποιηθεί η μεγάλη μάζα των οπαδών της.

Και να μετατρέψει σε ασήμαντη μειοψηφία με την παρουσία της την ομάδα των αλιτήριων που εμφανίζονται τώρα ως εκφραστές της θέλησης του κόσμου της ΑΕΚ. Ολα αυτά που γράφω βέβαια αφορούν τους κουκουλοφόρους που έκαναν περατζάδες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ προχτές. Για την ιστορία με τα ταξί έχω διαφορετική άποψη με αυτή που εκφράστηκε από την πλειονότητα των συναδέλφων μου. Γιατί είμαι υπέρ των αντιδράσεων.

Ο φίλαθλος είναι η κολόνα που στηρίζεται η κάθε ομάδα. Αρα έχει άποψη. Και την οποία δικαιούται να λέει και να επιβάλλει. Η λογική του στυλ «ο φίλαθλος είναι μόνο για να πηγαίνει στο γήπεδο και να χειροκροτεί», είναι άκρως φασιστική. Η αντίδραση του φιλάθλου που δεν εμπεριέχει βία, είναι θεμιτή. Οταν μάλιστα περιβάλλεται και από χιούμορ, ακόμη καλύτερα. Η έμπνευση με τα ταξί, όχι μόνο δεν εμπεριείχε βία, αλλά έδρασε και αποτρεπτικά. Προχωρημένη έκφραση διαμαρτυρίας. Τώρα, αν περίμεναν κάποιοι ο αεκτζής να παραμείνει απαθής μετά την εξάρα, απλά ζουν στην κοσμάρα τους!