Facebook Pixel Οι δύο κάνουν… τρίγωνο
| 2011-01-02 23:12:00

Οι δύο κάνουν… τρίγωνο

Οι δύο κάνουν… τρίγωνο

Τρεις μεταγραφικές υποθέσεις αναμένεται να ξεμπερδέψουν στην αυριανή συνάντηση Μαρινάκη και Βεντούρη. Διαβάστε το θέμα στον sportdog.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ομόλογός του στον Πανιώνιο αναμένεται να έχουν επαφή τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεμπερδέψει οριστικά το τοπίο όσον αφορά τις μετακινήσεις των Μανιάτη, Μήτρογλου και Κουμορτζί.

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στο Λιμάνι, αν και η τυπική άφιξή του θα καθυστερήσει περίπου έξι μήνες. Δηλαδή; Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τα δικαιώματά του, αλλά θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει για έξι μήνες δανεικός στην Πλατεία.

Στο αυριανό ραντεβού θα γίνει κουβέντα και για τον Κουμορτζί, τον οποίο ο Βαλβέρδε θέλει στου Ρέντη. Ο Αφρικανός άσος περιμένει πώς και πώς να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει όλα όσα θέλει.

Δεν αποκλείεται στο μεταγραφικό πάρε-δώσε μεταξύ των Μαρινάκη και Βεντούρη να βρεθεί και το όνομα του Μονιάκη, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι ο 22χρονος άσος να συνεχίσει δανεικός στον Πανσερραϊκό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags