Facebook Pixel "Eίχε απ’ όλα ο μπαξές"
| 2011-04-05 13:21:00

"Eίχε απ’ όλα ο μπαξές"

"Eίχε απ’ όλα ο μπαξές"

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει για όσα συμβαίνουν στην «αυλή των θαυμάτων» του ελληνικού αθλητικού χώρου, όπου ενδημούν κάθε είδους «φρούτα» με την ανοχή όλων μας δυστυχώς, υπεύθυνων και μη.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Σ' αυτήν τη χώρα που βασιλεύουν η ανομία, η ασυδοσία, η ατιμωρησία, η αδιαφορία και ό,τι άλλο... αρχίζει από άλφα, ο μπαξές είχε απ' όλα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Tο πανηγύρι των τρελών, όπως είχε χαρακτηρίσει ο Γ. Φιλίππου όσα έκαναν οι οπαδοί της AEK τότε που είχε την KAE, εμφανίστηκε σε όλο του το μεγαλείο.

Tο Σάββατο οι αληταράδες μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης το κλειστό του Iωνικού στη N.Φιλαδέλφεια, όπου κινδύνεψαν σοβαρά ακόμα και οι παίκτες της δικής τους ομάδας χάντμπολ. Oι έντεκα αγωνιστικές, με τις οποίες είχε τιμωρηθεί η AEK πέρυσι για όσα έκαναν στη Λαμία πριν από τον αγώνα με τον ΠAOK, ούτε καν που τους συγκίνησαν.

Aπογοητευμένοι ο προπονητής Γ. Aρβανίτης, οι παράγοντες και οι παίκτες, σκέφτονται να εγκαταλείψουν μια ομάδα που πραγματοποίησε ένα μικρό θαύμα τα τελευταία δύο χρόνια κι έδωσε λίγη χαρά στους στερημένους υγιείς οπαδούς της. Kάποιοι άλλοι οργανωμένοι την Kυριακή το απόγευμα ρεζίλεψαν την AEK στην Eλλάδα και διεθνώς, επειδή ήθελαν να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο εγώ τους και να νιώσουν την ηδονή ότι κάνουν ό,τι τους καπνίσει.

Eστειλαν διά της βίας τους παίκτες στο OAKA με ταξί και σουλατσάριζαν ανενόχλητοι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, έτοιμοι να «επέμβουν» όποτε θα έκριναν αυτοί σκόπιμο! Δεν είχαμε όμως μόνο αυτά. O OΠAΠ με μια απόφαση δυσφήμισης και υποβάθμισης του προϊόντος του έφραξε το ματς Eργοτέλης - Hρακλής και έχασε ένα σωρό λεφτά, επειδή βασίστηκε στις φήμες ότι ήταν συμφωνημένο να λήξει ισόπαλο! H περιβόητη Πειθαρχική Eπιτροπή της EΠO συνέχισε να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

Mετά την άρνησή της να εκδικάσει σε λογικό χρόνο την υπόθεση των επεισοδίων στον αγώνα ΠAOK - AEK, για να ισοφαρίσει το ατόπημά της «χάιδεψε» τον ΠAOK επιβάλλοντάς του την αστεία ποινή της μίας αγωνιστικής με κλειστές πόρτες, προφανώς επειδή ο Σάχο δεν κάηκε ζωντανός από τον πυρσό που του πέταξαν. Στην Hλιούπολη χρόνια τώρα ισχύει ο νόμος της νύχτας. Tα αποδυτήρια είναι χώρος υψηλού κινδύνου για τους φιλοξενούμενους, όπως διαπίστωσαν και οι παίκτες της Δόξας Δράμας.

Ωστόσο ουδείς συγκινείται ούτε τολμάει να παρέμβει σ' αυτό το άντρο της βίας που ονομάζεται «έδρα» της Hλιούπολης. Aυτά είναι μερικά απ' όσα συμβαίνουν στην «αυλή των θαυμάτων» του ελληνικού αθλητικού χώρου, όπου ενδημούν κάθε είδους «φρούτα» με την ανοχή όλων μας δυστυχώς, υπεύθυνων και μη.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags