Facebook Pixel Μελισσανίδης, ο διαχρονικός πόθος
| 2011-04-05 13:31:00

Μελισσανίδης, ο διαχρονικός πόθος

Μελισσανίδης, ο διαχρονικός πόθος

Κάθε Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη και κάθε καλοκαίρι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτή είναι η εποχιακή πραγματικότητα της ΑΕΚ εδώ και κάμποσα χρόνια.

Το όνομά του έρχεται σχεδόν κάθε Απρίλιο στο προσκήνιο και «καίγεται» γύρω στον Ιούνιο. Γιατί να αλλάξει φέτος η ιστορία μας;

Γράφτηκε ότι οι οπαδοί ετοιμάζουν κινητοποιήσεις για να τον πείσουν να βγει μπροστά και να πάρει τα ηνία της αγαπημένης ομάδας του. Δεν είναι κακή ως σκέψη...

Άλλωστε είναι το μοναδικό που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα μήπως και πειστεί να επιστρέψει. Ένα συλλαλητήριο για να τον ευαισθητοποιήσει; Αλήθεια, όμως τον ρώτησε κανείς αν έχει την επιθυμία ή τη διάθεση να βγει μπροστά;

Στην ΑΕΚ πάντως λένε... μακάρι! Δεν το κρύβουν ότι η ΠΑΕ διανύει τις πιο δύσκολες οικονομικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και ότι επαφίεται στην καλή θέληση των Πέτρου Παππά και Νίκου Νοτιά να πληρώσουν για τα σπασμένα (και τα δικά τους άλλα κυρίως των άλλων). Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος ανακοινώνει από μέρα σε μέρα την οριστική αποχώρησή του από την ΑΕΚ...

Το ρεπορτάζ

Το Sport24.gr επικοινώνησε με αξιωματούχους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ρωτώντας αν υπάρχει έστω η ένδειξη ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να επιστρέψει στο προσκήνιο κι αν πιστεύουν ότι μία ενδεχόμενη κινητοποίηση των φίλων της ΑΕΚ με σκοπό την επαναδραστηριοποίηση του θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

"Εμείς το θέλουμε περισσότερο από όλους. Μακάρι να υπήρχε αυτή η προοπτική. Εμείς ως διοίκηση έχουμε άριστες σχέσεις μαζί του και θα ήταν ευχής έργον η ανάμειξή του. Αλλά προς το παρόν δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη ότι το επιθυμεί".

Η ΑΕΚ περιμένει εδώ και χρόνια τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και να την καταστήσει ισχυρή και ανταγωνιστική επενδύοντας κεφάλαια ανάλογα με αυτά που διαθέτει ο Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό.

Παιχνίδι με το όνομά του

Ωστόσο η απόσταση από την οικονομική ανέχεια στην οποία κινδυνεύει να περιέλθει η ΠΑΕ ως την εκτόξευσή της στα χέρια ενός πανίσχυρου επιχειρηματία απέχει πραγματικά πολύ. Και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κουραστεί να διαβάζει για το ενδεχόμενο επιστροφής του «Τίγρη» κάθε φορά που η ΠΑΕ φτάνει κοντά στο σημείο μηδέν.

Είναι επίσης τουλάχιστον άδικο να «χρησιμοποιείται» διαρκώς το όνομά του σε σενάρια όταν ο ίδιος έχει εκδηλώσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει ένας απλός οπαδός της ομάδας και να μην εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Πάντως αν οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν όντως σκοπό να κινητοποιηθούν, ας το πράξουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι. Και ποιος ξέρει, ενδεχομένως να χτυπήσουν ευαίσθητη φλέβα και να ανατρέψουν την ισχύουσα κατάσταση σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης ΔΕΝ σκοπεύει να ασχοληθεί με την ΠΑΕ.

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags