05/04/11 - 15:08

Πρόταση να παίξει η ΑΕΚ στο τουρκικό πρωτάθλημα!

Πώς θα σας φαινόταν η ΑΕΚ να σηκώνει το πρωτάθλημα Τουρκίας κερδίζοντας την Μπεσίκτας μέσα στο «Ινονού»;

Πρόταση να παίξει η ΑΕΚ στο τουρκικό πρωτάθλημα!
21.231views 0shares

Ένα κακόγουστο αστείο. Για τους γείτονες πάντως θεωρήθηκε ένα καλό πρωταπριλιάτικο ψέμα παρουσιάζοντας την Ένωση έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Radikal, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Mahmut Özgener θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΕΠΟ να επιτρέψει στην ΑΕΚ να λάβει μέρος στην τουρκική superleauge.

Μάλιστα, το εν λόγω άθρο αναφέρει ότι συμμετοχή στο συγκεκριμένο θέμα έχει και ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου που τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, γνωρίζει για την πρόταση αυτή και φέρεται να δήλωσε σε αξιωματούχους της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.

«Το να συμμετάσχει η ΑΕΚ στη τουρκική superleauge, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φιλικό κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ!

Καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα καλό πρωταπριλιάτικο ψέμα, αφού δεν υπήρχε περίπτωση η Ένωση με αυτές τις καταβολές να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και η ΕΠΟ να δώσει το ΟΚ για την συμμετοχή του Δικεφάλου.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr