Facebook Pixel Πλήρωσαν και τις α-ταξίες!
| 2011-04-05 15:14:00

Πλήρωσαν και τις α-ταξίες!

Πλήρωσαν και τις α-ταξίες!

Φίλοι από σύνδεσμο της ΑΕΚ ήταν οι οδηγοί των ταξί που μετέφεραν τους παίκτες (τους πήγαν στο γήπεδο και τους γύρισαν πίσω!), ενώ η διοίκηση πλήρωσε 100 ευρώ για σπασμένο τζάμι σε ένα από αυτά. 

Αυτά γνωστοποίησε με δηλώσεις του στο "SentraFM" ο υπεύθυνος των ραδιοταξί «Ενότητα», Κώστας Χατζιάρας, συμπληρώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι-οδηγοί θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους:

«Η κίνηση αυτή δεν οργανώθηκε από εμένα αλλά από κάποιους συνάδελφους που δουλεύουν στην “Ενότητα”. Αυτοί είναι φίλαθλοι και ανήκουν στο σύνδεσμο της ΑΕΚ. Θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Ο ένας από αυτούς κάλεσε τους φίλους του και ήθελαν να εξυπηρετήσουν την ΑΕΚ.

Οργανώθηκαν λοιπόν και έκαναν την κίνηση αυτή. Δεν πήρε εντολή από το κέντρο να γίνει η κίνηση αυτή, καθώς οι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να δουλεύουν και μόνοι τους. Πήγαν τους παίκτες στο γήπεδο, έμειναν είδαν τον αγώνα και τους γύρισαν πίσω μετά. Τα αυτοκίνητα πληρώθηκαν από την ΠΑΕ με αντίτιμο 50 ευρώ. Έδωσαν επίσης έξτρα 100 ευρώ για το σπάσιμο ενός τζαμιού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags