Facebook Pixel To μπαλάκι στον Ολυμπιακό...
| 2011-04-05 16:11:00

To μπαλάκι στον Ολυμπιακό...

To μπαλάκι στον Ολυμπιακό...

Στο γεγονός ότι ο Κάλστρομ έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Λιόν στάθηκε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του 28χρονου μέσου, πετώντας το… μπαλάκι στον Ολυμπιακό αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Ένα από το ονόματα που «παίζουν» έντονα ως πιθανοί στόχοι του Ολυμπιακού είναι και αυτό του Κάλστρομ. Ο Σουηδός μέσος που αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία την τελευταία 5αετία στο Σαμπιονά με τη Λιόν «αρέσει» στους ανθρώπους της ομάδας και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες από την «ερυθρόλευκη» πλευρά ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του παίκτη και της ομάδας του.

Το KatiMagiko.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη ο οποίος προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και αυτό ίσως… κάτι να λέει. Δεν θέλησε να σχολιάσει τι είχε συμβεί στο παρελθόν, ενώ προτίμησε να αρκεστεί στο ότι «ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο» με την ομάδα του».

Βέβαια, από τον τρόπο που έδινε της απαντήσεις θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, ενώ φυσικά ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει πιθανότατα μόνο όσα «μπορούσε». Οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αναλυτικά ο Ρότζερ Λιουνγκ τόνισε στο KatiMagiko.gr:

-Υπάρχει κάποια επαφή με την πλευρά του Ολυμπιακό για μία πιθανή μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα;

«Όχι, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει επαφή. Θα ήθελα να μην κάνω περαιτέρω σχόλιο σε αυτό. Κοιτάξτε, η κατάσταση με τον Κιμ έχει ως εξής: Δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την ομάδα του και πρόθεσή του είναι η παραμονή στη Λιόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο.»

-Στο παρελθόν είχαν υπάρξει ποτέ συζητήσεις για μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό;

«Θα ήθελα να μην το σχολιάσω αυτό, αν με καταλαβαίνετε. Το παρελθόν είναι παρελθόν και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το σήμερα. Όπως σας είπα, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν επαφές με την πλευρά της ελληνικής ομάδας.»

-Σαν προοπτική θα ενδιέφερε τον Κάλστρομ να έρθει στην Ελλάδα;

«Θα προτιμούσα να μην μιλήσω εκ μέρους του ίδιου, καθώς ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις προθέσεις του, οπότε δεν μπορώ εγώ να πω κάτι περισσότερο.»

-Εσεις δηλαδή δεν θα αποκλείατε μια πιθανή μεταγραφή του παίκτη;

«Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες. Οι προοπτικές δεν μας βοηθάνε σε αυτά τα θέματα. Όπως σας είπα, το σημαντικό της όλης κατάστασης είναι πως ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, οπότε μέχρι το 2012 δεσμεύεται στην γαλλική ομάδα.»

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags