05/04/11 - 16:39

"Κουβέντα περισσότερο για τον αντικαταστάτη..."

Ο Κούπερ, με εμπειρίες γενικώς και ειδικώς για το ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της θητείας του στον Άρη είναι ένας από τους υποψήφιους, ίσως και αυτή την στιγμή ο βασικότερος. Ο Λάζαρος Μουρκάκος γράφει για τα δεδομένα της παραμονής ή μη του Βαλβέρδε.

"Κουβέντα περισσότερο για τον αντικαταστάτη..."
44.247views 0shares

Αναλυτικά το άρθρο του:

Αν θέλαμε να μιλήσουμε με πιθανότητες, σαφώς πιο πολλές είναι να μην βλέπουμε στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα περίοδο τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και αυτό δεν είναι μια σκέψη της τελευταίας στιγμής, καθώς ακόμα και την μέρα της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού με έμφαση στο συμβόλαιο των δυο τελευταίων ετών, φάνηκαν ...σκιές. Ακόμα και τότε ο Ολυμπιακός γνώριζε την επιθυμία του Βαλβέρδε, όχι την απόφαση, να γυρίσει στην πατρίδα του.

Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να πείσει τον Βαλβέρδε με μια συνάντηση με τον Μαρινάκη, χωρίς όμως να υπάρχει αισιοδοξία για το ...αποτέλεσμα. Υπάρχει βέβαια και η επόμενη μέρα, δίχως τον Ισπανό στον πάγκο και κάποιοι θεωρούν ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις για τον αντικαταστάτη, με την μορφή περισυλλογής πληροφοριών για κάθε περίπτωση από τις πέντε έξι που έχει στο γραφείο του ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας. Κάποιοι θεωρούν ότι το τετ α τετ προέδρου και προπονητή θα γίνει την Τρίτη το βράδυ, στο περιθώριο μιας δεξίωσης που παραθέτει ο Ολυμπιακός στους χορηγούς του και θα είναι προσκεκλημένος και ο Βαλβέρδε, αλλά στο ...όρθιο δεν συζητιούνται τέτοια πράγματα.

Ενδεικτικό, πάντως, της εκτίμησης που υπάρχει για μη αναστρέψιμη κατάσταση είναι ότι η ...κουβέντα γίνεται περισσότερο για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε, παρά στο αν θα μείνει ο Βάσκος που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει καλή πρόταση από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Κούπερ με εμπειρίες, γενικώς και ειδικώς για το ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της θητείας του στον Αρη είναι ένας από τους υποψήφιους, ίσως και αυτή την στιγμή ο βασικότερος, αν και υπάρχουν εισηγήσεις στον Μαρινάκη να πάει σε μια άλλη λύση, πιο ...άφθαρτη και εδώ μπορεί να μην δούμε απαραίτητα προπονητή από την Ισπανία, όπως κάποιοι το θεωρούν σίγουρο...

ΠΗΓΗ: contra.gr