Facebook Pixel "Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα όλο αυτό"
| 2011-04-06 07:55:00

"Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα όλο αυτό"

"Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα όλο αυτό"

Δεν άρεσε καθόλου στον Σάχα η απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Σλόμπονταν Σούιτσα. "Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ". Τι είπε για το γεγονός ότι η ομάδα κοιτάζει ενίσχυση στον «άσο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:

«Η δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων με τα παιδιά του έχει το χαρακτηριστικό να γίνεται πιο προσωπικοί. Μεταξύ μας αναπτύσσεται διαφορετική σχέση, γιατί περνάμε άπειρες ώρες μαζί και αυτές που περάσαμε με τον Σούιτσα θα τις θυμάμαι για πάντα».

Για την είδηση της απόλυσης του:

«Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα όλο αυτό. Ξέρω πως δεν μπορώ να έχω λόγο στις αποφάσεις. Η διοίκηση θα έχει τους λόγους της και δεν θέλω να κάνω κριτική. Ωστόσο αυτοί που δεχόμαστε τις συνέπειες τέτοιων αποφάσεων είμαστε εμείς, οι ποδοσφαιριστές. Τώρα αυτό θα το πληρώσουμε οι τερματοφύλακες και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστο».

Για αυτό που ξεχώριζε τον Σούιτσα:

«Ο Σούιτσα γνωρίζει όσο λίγοι το αντικείμενο. Σίγουρα ήταν σκληρός, απαιτητικός, φώναζε πολύ και γκρίνιαζε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μας ξεθέωνε. Ήταν όμως απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε, σε αυτό που δίδασκε και είχε φοβερό τρόπο να μεταδίδει την γνώση του. κοντά του έγινα ακόμη καλύτερος και ως τερματοφύλακας και ως άνθρωπος. Γιατί είναι πραγματικά εκπληκτικός άνθρωπος. Ήταν πάντοτε δίπλα μας και άκουγε τα προβλήματα μας. Ακόμα και αν χρειαζόμασταν διερμηνέα».

Για την γνώμη του για το επίπεδο της προπόνησης του Σούιτσα:

«Για εμένα είναι ο ένας από τους δυο σημαντικότερους με τους οποίους έχω δουλέψει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Μαζί με τον Μαρτίν Τοκάλι, που κάποτε συνεργαστήκαμε στη Σαν Λορέντζο είναι οι δυο προπονητές και άνθρωποι που με πίστεψαν περισσότερο από κάθε άλλο και επέμειναν πολύ μαζί μου. Ακόμα και όταν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση με βοήθησαν να επανέλθω καλύτερος».

Για τους γκολκίπερ που ακούγονται για την ΑΕΚ:

«Είναι λογικό και καλό για την ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αν κρίνουν από τη διοίκηση ότι χρειάζονται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ο συναγωνισμός κάνει πάντα καλό στις ομάδες. Δεν με αγχώνει αυτό το θέμα καθόλου. Σε καλό θα βγει στην ομάδα. εύχομαι πάντα το καλύτερο για την ομάδα στην οποία θέλω να μείνω και μετά τη λήξη του συμβολαίου μου, αν το επιθυμούν τότε και τα μέλη της διοίκησης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags