Facebook Pixel «Ισμαελ έλα στον Παναθηναϊκό»
| 2011-04-06 08:26:00

«Ισμαελ έλα στον Παναθηναϊκό»

«Ισμαελ έλα στον Παναθηναϊκό»

Με τον μάνατζερ του Μπλάνκο συναντήθηκε ο Δημήτρης Γόντικας, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μίλησαν για το ενδεχόμενο να φορέσει την πράσινη φανέλα ο Αργεντινός!

Aπό τον Δεκέμβριο η «Εξέδρα» είχε αποκαλύψει το νέο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ισμαελ Μπλάνκο. Ακόμα και όταν εξέπνευσε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, είχε επισημανθεί ότι το Τριφύλλι παρακολουθεί στενά τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ. Μάλιστα, είχε στείλει μήνυμα στην πλευρά του παίκτη να μη συμφωνήσει με την Ενωση προτού ακούσει την προσφορά των Πρασίνων. Πολλά βήματα μπροστά σε αυτή την υπόθεση έγιναν χθες (5/4) με τη συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Γκουστάβο Οναΐντια, τον μάνατζερ του Μπλάνκο!

Στη δεύτερη μέρα της παραμονής του στη χώρα μας, ο Οναΐντια πέρασε την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χθες το μεσημέρι. Εκεί τον περίμενε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού για να συζητήσουν –τι άλλο;– την προοπτική συνεργασίας με τον Μπλάνκο. Στην κουβέντα των δύο ανδρών έγιναν σαφή δύο πράγματα. Πρώτα απ' όλα ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον παίκτη, καθώς θεωρείται ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας αλλά και στα αγωνιστικά πλάνα.

Δεύτερον, ότι η πλευρά του Μπλάνκο κρίνει ως ιδιαίτερα καλή προοπτική να μεταπηδήσει ο Αργεντινός στο Τριφύλλι, ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην ΑΕΚ. Ασφαλώς στη συνάντηση ο Γόντικας δεν κρύφτηκε από τον Οναΐντια. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ενημέρωσε τον ατζέντη του Μπλάνκο για το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει «δεμένα» τα χέρια του και δεν μπορεί να δεσμευτεί για ποσά.

Ο Γόντικας σε αδρές γραμμές έκανε μια απεικόνιση της πολυμετοχικής κατάστασης. Κατ' ουσία ζήτησε από τον Οναΐντια να περιμένει νεότερα μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα έχει λογικά μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατεύθυνση που θα κινηθεί στο οικονομικό σκέλος το μεταγραφικό μπάτζετ. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Γόντικας διαβεβαίωσε τον ατζέντη ότι ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μπλάνκο, ενώ θέλησε να ενημερωθεί για το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι ο Γόντικας κάνει ό,τι μπορεί για να προετοιμάσει τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν και μάλιστα να εμφανιστεί ακόμη πιο ισχυρό το ρόστερ. Και όλα αυτά τη στιγμή που κανείς εκ των μετόχων δεν δείχνει διάθεση να ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags