06/04/11 - 08:45

"Μιλήσαμε ήδη με ΠΑΟ"

Να συνεχίσει το έργο του Γκονζάλες στον Παναθηναϊκό (τι εννοεί, τους καυγάδες;) θέλει ο Τσέτο, όπως σχολίασε σε συνέντευξή του για το ενδιαφέρον των "πράσινων".

"Μιλήσαμε ήδη με ΠΑΟ"
31.711views 0shares

Ο Αργεντινός αμυντικός ήταν συμπαίκτης με τον Έκι στη Ροζάριο όταν το "τριφύλλι" τον είχε αποκτήσει και, όπως σχολίασε με δηλώσεις του στην "Πράσινη", ο ατζέντης του έχει ήδη συναντηθεί με ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για τον Παναθηναϊκό:
«Πρόκειται για σύλλογο κορυφής. Συμμετέχει διαχρονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διεκδικεί τίτλους. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το αν θα αποδεχόταν πρόταση από τους “πράσινους”:
«Αναμφίβολα θα της έδινα προτεραιότητα. Με τιμά απεριόριστα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή μου».

Για το αν έχει μιλήσει με την ομάδα:
«Όχι. Πληροφορήθηκα τις προθέσεις του ελληνικού συλλόγου από τον μάνατζέρ μου, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού».

Για τον Έκι Γκονζάλες:
«Αγωνιζόμασταν στη Ροζάριο Σεντράλ, όταν ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτησή του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ. Πραγματικός ηγέτης. Θα ήθελα να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό».