Facebook Pixel Σκέψεις... Λεωφόρου!
| 2011-04-06 09:08:00

Σκέψεις... Λεωφόρου!

Σκέψεις... Λεωφόρου!

Το ενδεχόμενο να δώσουν τα προκριματικά της Ευρώπης στην ιστορική έδρα, εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Με τα οικονομικά της ομάδας, μήπως σκέφτονται και την οριστική επιστροφή;

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει τα παιχνίδια των προκριματικών είτε Τσάμπιονς Λιγκ, είτε Γιουρόπα Λιγκ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, λόγω των συναυλιών στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα θα ζητήσουν από την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου να μειωθεί το κόστος χρήσης. Η ΠΑΕ είναι σε επικοινωνία για να τη νέα σύμβαση (διετούς διάρκειας) καθώς επιθυμεί όλα να έχουν τελειώσει πριν το Πάσχα. Από το πράσινο στρατόπεδο θέλουν τη μείωση του ενοικίου, αλλά και άλλων πολλών και διάφορων χρήσεων του ΟΑΚΑ καθώς ο Παναθηναϊκός δεν τις χρησιμοποιεί. Μερικές από αυτές είναι και οι σουίτες.

Εκτός από το θέμα της μείωσης του κόστου χρήσης είναι και η επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου. Την τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει με δικά του έξοδα το νέο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Λόγω και των φετινών συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται να επιβαρυνθεί εκ νέου και οι πράσινοι ενδέχεται για το δεύτερο προκριματικό γύρο να δηλώσουν ως έδρα τη Λεωφόρο.

Πρώτο μας 26 ή 28 Ιουλίου

Αλλωστε ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση στις 26 ή 28 Ιουλίου. Αν το τριφύλλι είναι γηπεδούχος το ΟΑΚΑ θα πρέπει να είναι έτοιμος στις 24 του μηνός, όμως στις 13 είναι προγραμματισμένη η συναυλία των «Πυξ Λαξ», ενώ εφτά μέρες αργοτερα των «Bon Jovi». Οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ τονίζουν πως το στάδιο θα είναι έτοιμο για χρήση μιας και η σκηνή θα τοποθετηθεί στο ταρτάν.

Κατάλληλο για Γιουρόπα Λιγκ

Στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο θα έχουν πατήσει χιλιάδες πόδια, και εξετάζουν ως έδρα τη Λεωφόρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ολα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα Ιουνίου. Το «Απόστολος Νικολαϊδης» πληροί τις προϋποθέσεις για ματς του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θέλει βελτιώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags