Facebook Pixel H επιστροφή του Πρίντεζη!
| 2011-04-06 09:48:00

H επιστροφή του Πρίντεζη!

H επιστροφή του Πρίντεζη!

Η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών...

Τις τελευταίες μέρες ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μάλαγα για να αποδεσμευθεί και να ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του στο λιμάνι. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και ο «Πριντ» να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ως γνωστόν ο Ελληνας παίκτες από το ξεκίνημα της σεζόν μπήκε στο… μάτι του Αϊτο Ρενέσες, ο οποίος τον μετέτρεψε σε ρολίστα πολυτελείας, με δεδομένο πως ο μισθός του ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Παρά την απόλυσή του και την αντικατάστασή του από τον Τσους Ματέο, τα πράγματα δεν άλλαξαν και έφτασε σε σημείο να μείνει εκτός ρόστερ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ετσι, τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι συζητήσεις για να φύγει από την ομάδα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δοθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι να τεθεί από μηδενική βάση η υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα του Πειραιά. Σήμερα επιστρέφει από την Αμερική όπου παρακολούθησε το φάιναλ φορ του NCAA ο GM της Μάλαγα, Μανουέλ Ρούμπιο και το θέμα αναμένεται να κλείσει οριστικά.

Ενίσχυση εν όψει ΠΑΟ

Η προσθήκη του Πρίντεζη θα ισχυροποιήσει τον Ολυμπιακό στις δύο θέσεις των φόργουορντ και θα καλύψει την απουσία του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Φυσικά θα τον ενισχύσει εν όψει του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό αλλά και του τελικού Κυπέλλου που θα γίνει τελικά στις 15 Μαϊου, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις Γυναίκες μεταξύ του Αθηναϊκού και του Πρωτέα.

Ετσι φαίνεται πως ο Ματ Νίλσεν δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του στην Α1, αφού πλέον με την (διαφαινόμενη) προσθήκη του Πρίντεζη υπάρχουν τρεις παίκτες στη θέση «4», αν προσθέσει κανείς και τους Μαυροκεφαλίδη – Ερτσεγκ. Οπότε ο Αυστραλός μάλλον περισσεύει και θα επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις ο Μάρκο Κέσελ.

Κατά τα άλλα, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είχε ξεκαθαρίσει μετά την τρίτη ήττα πως δεν πρόκειται να κατηγορήσει τους παίκτες του κι αυτό έπραξε τόσο δημόσια όσο και στις επαφές που είχε μαζί τους. Σίγουρα στάθηκε στα λάθη που έγιναν, αλλά δεν δημιουργήθηκε ένταση ούτε αύξησε τους ρυθμούς της δουλειάς.

Εμεινε ήρεμος και ήδη στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας οι Πειραιώτες δουλεύουν στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής τους, κάτι που συνέβαινε και πριν από τη σειρά με τη Σιένα. Η πρώτη αντίδραση απέναντι στον Κολοσσό ήταν θετική, αλλά το παιχνίδι αυτό δεν αποτελεί ουσιαστικό κριτήριο.

Συμπεράσματα θα βγουν μετά το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής και στόχος όλων πλέον είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία γι' αυτό. Εφόσον επιτευχθεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα εξασφαλιστεί η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και ο Ολυμπιακός θα έχει ένα μήνα να προετοιμαστεί για τον επόμενο στόχο, που θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ (2010-11)

Αγώνες: 14

Χρόνος συμμετοχής: μ.ο. 15:38

Πόντοι: μ.ο. 5,6

Δίποντα: 46%

Τρίποντα: 18,2%

Βολές: 69%

Ριμπάουντ: μ.ο. 2,7

Ασίστ: μ.ο. 0,3

Κλεψίματα: μ.ο. 0,2

Λάθη: μ.ο. 1,1

Στις 15/5 ο τελικός

Αυτός όλα δείχνουν πως θα γίνει τη 15η Μαΐου. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών, μεταξύ του Αθηναϊκού και του Πρωτέα Βούλας, δήλωσε πως η απόφαση είναι ειλημμένη και ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 15 και όχι τη Δευτέρα 16 Μαΐου, όπως συζητήθηκε στη σύσκεψη της προηγούμενης Δευτέρας. Η μόνη εκκρεμότητα έχει να κάνει με την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΟΚ, η οποία περιμένει την τελική έγκριση της αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags