Facebook Pixel "Είναι γάτα και... σκίζει τη γάτα"
| 2011-04-06 10:08:00

"Είναι γάτα και... σκίζει τη γάτα"

"Είναι γάτα και... σκίζει τη γάτα"

Τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ θεωρεί ιδανικό αντικατάστη του Βαλβέρδε ο Μαρινάκης, όπως προκύπτει από πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει εργαστεί σε υψηλό επίπεδο και έχει επιτυχίες, ενώ, πλέον, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Βαλβέρδε. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας, είναι πειθαρχημένος, μεταφέρει την πειθαρχία στους παίκτες και στα αποδυτήρια των ομάδων του και είναι νοικοκύρης όπως ο Ερνέστο.

Έχει παρουσιάσει έργο και έχει παραστάσεις και επιτυχίες  στο υψηλότερο επίπεδο», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του Μαρινάκη, σύμφωνα με τον "Γαύρο" και συμπληρώνουν:

«Ξέρει πως είναι να συμμετέχεις στο Champions League και έχει πάρει σημαντικές προκρίσεις, με χειρότερες ομάδες από αυτές που αντιμετώπισε. Ο Κούπερ είναι... γάτα. Ξέρει πως να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις στις ομάδες του. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κόντρες με παίκτες ή με τις διοικήσεις των ομάδων που δούλεψε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags