Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μπλάνκο: "Θέλω τριετές και τα διπλά"!
| 2011-04-06 12:40:00

"Τρελάθηκε" ο Μπλάνκο: "Θέλω τριετές και τα διπλά"!

"Τρελάθηκε" ο Μπλάνκο: "Θέλω τριετές και τα διπλά"!

"Όχι" στην πρόταση της ΑΕΚ από τον Ζορό που ψάχνει πλέον ...βασιλικό συμβόλαιο σε άλλη ομάδα! "Σεβαστή πρόταση, αλλά δεν μας καλύπτει", είπε ο μάνατζέρ του στον Αδαμίδη…

Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, στην ουσία απέρριψε σήμερα τη νέα πρόταση της ΑΕΚ (διετές συμβόλαιο με 600.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο) και διαμήνυσε ότι θα ψάξει στην αγορά μεγαλύτερη πρόταση για τον πελάτη του!

"Είναι σεβαστή η πρόταση της ΑΕΚ, αλλά θα ψάξουμε για κάτι καλύτερο", ήταν το μήνυμα του Αργεντινού μάνατζερ στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Το θέμα είναι ότι ο μάνατζερ του Μπλάνκο έκανε γνωστό στον πρόεδρο της ΑΕΚ ότι ο Αργεντινός αναζητά πρόταση στην αγορά για τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ καθαρά ετησίως!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι θέλει κοντά στα 3,5 εκ. ευρώ για την επόμενη 3ετία, κάτι που σημαίνει ότι αναζητά τα διπλά απ' όσα προσφέρει τώρα η ΑΕΚ.

Πρόκειται για υπέρογκες απαιτήσεις που δεν μπορεί να προσφέρει η ΑΕΚ και αμφιβάλλουμε αν μπορεί να προσφέρει και άλλη ομάδα...

Μένει να δούμε αν η «Ένωση» θα περιμένει (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο) τον Μπλάνκο να κάνει αυτή την έρευνα στην αγορά ή στην ουσία αποτελεί από τώρα οριστικά παρελθόν από την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έπεσε το όνομα των «πράσινων» στο τραπέζι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags