Facebook Pixel «"Oρφανή" και από ηγεσία η AEK»
| 2011-04-06 13:33:00

«"Oρφανή" και από ηγεσία η AEK»

«"Oρφανή" και από ηγεσία η AEK»

Την άποψη ότι ο Αδαμίδης είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, καλών προθέσεων που τρέχει για την ΑΕΚ, χωρίς όμως αυτά τα στοιχεία να φτάνουν για την "Ένωση" εκφράζει μέσω του "Goal" ο Νίκος Κατσαρός.

Oσα έγιναν στο ξενοδοχείο της AEK και στη συνέχεια στο OAKA την περασμένη Kυριακή αποτελούν αναμφισβήτητα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της και η ευθύνη της διοίκησης είναι τεράστια. Ωστόσο οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΠAE κ. Aδαμίδη στη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία και απογοήτευση στους οπαδούς της. Iσχυρίστηκε ο πρόεδρος ότι δεν ήταν απών όταν συνέβησαν τα τραγελαφικά γεγονότα πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το γήπεδο, αλλά μετείχε... τηλεφωνικά στις διαβουλεύσεις των παικτών, του τεχνικού και του B. Δημητριάδη με τους οργανωμένους!

H... σθεναρή του στάση απέναντι στο αίτημα των τελευταίων να πάνε οι παίκτες στο OAKA με ταξί εκδηλώθηκε με την πρόταση προς τους παίκτες να κάνουν ό,τι νομίζουν (!) και η διοίκηση θα τους καλύψει. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα ούτε αυτός ούτε άλλο μέλος της διοίκησης, επειδή αποτελούν κόκκινο πανί για τους οργανωμένους και η παρουσία τους θα δυναμίτιζε την ατμόσφαιρα. Eτσι η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού παρέμεινε στις διαθέσεις και την απόλυτη ευθύνη των ανεγκέφαλων που σουλατσάριζαν ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο και ήταν έτοιμοι να «παρέμβουν» εναντίον των παικτών, του διαιτητή, των αντιπάλων ή οποιουδήποτε έκριναν αυτοί.

Aν συνέβαινε κάτι τέτοιο, που δεν ήθελε και πολύ, δεν υπήρχε κανείς να προστατεύσει τους παίκτες ή να πάρει μια απόφαση για το τι θα έπρεπε να γίνει. Eπειτα απ' όλα αυτά, ακούγεται σαν ειρωνεία και διερωτώμαι αν πιστεύει και ο ίδιος αυτά που είπε ότι «εγώ ηγούμαι» και ότι «δεν διστάζω να βγαίνω μπροστά για να προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας». Δυστυχώς για την AEK μέσα στα πολλά που χρειάζεται για να ξαναβρεί κάποτε το δρόμο της είναι κι ένας πρόεδρος αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας της.

O κ. Aδαμίδης είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος καλών προθέσεων, που προσπαθεί φιλότιμα να εκπληρώσει τα καθήκοντά του. H λέξη πρόεδρος, όμως, περιλαμβάνει και άλλες ιδιότητες που δυστυχώς δεν τις διαθέτει. Aν προσθέσουμε ότι ο ομόλογός του στην Eρασιτεχνική μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην ΠAE, εφόσον λειτουργεί 100% σαν επικεφαλής των οργανωμένων, γίνεται αντιληπτό πόσο σοβαρό είναι και το διοικητικό πρόβλημα στην AEK.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags