Facebook Pixel Πρώτα το έγραψε ο σκύλος, μετά το άκουσε ο Αδαμίδης!
| 2011-04-06 13:37:00

Πρώτα το έγραψε ο σκύλος, μετά το άκουσε ο Αδαμίδης!

Πρώτα το έγραψε ο σκύλος, μετά το άκουσε ο Αδαμίδης!

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έριξε …πόρτα στην πρόταση της ΑΕΚ, κάτι όμως που δεν πρέπει να ξάφνιασε τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο sportdog από χθες σας μετέφερε την απάντηση του Αργεντινού.

Ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και αφού ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην τελική πρόταση των «κιτρινόμαυρων», εξέφρασε την πεποίθησή του, πως ο πελάτης του μπορεί να βρει το καλοκαίρι καλύτερη πρόταση.

Αυτό ακριβώς σας έγραψε και ο σκύλος το βράδυ της Τρίτης, όταν σας λέγαμε πως ο «Ζορό» δεν… τρελαίνεται και μεταφέραμε την άποψη του παίκτη, πως μπορεί ως ελεύθερος σε λίγους μήνες να βρει κάτι καλύτερο.

Ο Μπλάνκο λοιπόν, εκτιμά πως μπορεί να βρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Αν η άλλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, δεν το ξέρουμε ακόμα, καθώς στις τελευταίες επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, οι «πράσινοι» ζήτησαν χρόνο…

Αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ όμως, είναι πως μετά τον Τζιμπούρ, φεύγει τώρα και ο Μπλάνκο χωρίς κανένα κέρδος, ενώ μεγάλη αγωνία υπάρχει και για τον Νάτσο Σκόκο.

Ο «υδραυλικός» σκέφτεται όλο και πιο έντονα να αποχωρήσει, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τρόπο για να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν λίγους μήνες.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπλάνκο από την ομάδα πάντως, σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφαση του Σκόκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελάθηκε" ο Μπλάνκο: "Θέλω τριετές και τα διπλά"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags