Facebook Pixel Μείον τρία λόγω Μύρωνα
| 2011-04-06 14:11:00

Μείον τρία λόγω Μύρωνα

Μείον τρία λόγω Μύρωνα

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ επέβαλε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για τα χρήματα που χρωστάει η ομάδα στον Μύρωνα Σηφάκη.

Αλλά και ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συγκεκριμένου ποσού με τους νόμιμους τόκους.

Αναλυτικά ην σχετική ανακοίνωση:

"Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έκανε δεκτή την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 2539/21-1-2011 αίτηση του επαγγελματία προπονητή Μύρωνα Σηφάκη κατά της καθ’ ης με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ».

Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 15/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, επιβάλλει στην καθ’ ης «ΠΑΕ ΟΦΗ» την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, ήτοι μέχρι την πλήρη και ολοσχερή καταβολή σε αυτόν του ποσού των είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ (29.000€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του αιτούντος για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας συνολικού ποσού πεντακοσίων εξήντα (560) ευρώ συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αριθμ. 362/2010 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο και της υπ’ αριθμ. 58/2010 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags