Facebook Pixel “Εύκολο να (ξανα)γίνει το μπαμ”
| 2011-04-06 15:10:00

“Εύκολο να (ξανα)γίνει το μπαμ”

“Εύκολο να (ξανα)γίνει το μπαμ”

Μερικά καλά αποτελέσματα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να ξανακερδίσει την πρώτη θέση των πλέι οφ, που οδηγούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Λίνο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λίνο στον “Sport103”:

Για τους αγώνες με Λάρισα και Ηρακλή: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή η Λάρισα είχε ελπίδες να μείνει στην κατηγορία. Εμείς θέλαμε τους βαθμούς της νίκης. Χρειαζόμασταν τη νίκη, για να πλησιάσουμε στα πλέι οφ. Στο τέλος την πετύχαμ.ε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε εξίσου καλά και στο ματς με τον Ηρακλη, για να πάρουμε τη νίκη και τη μία θέση για τα πλέι οφ. Τα πράγματα στο γήπεδο του Ηρακλή είναι περίπλοκα. Καλό θα ήταν να κερδίσουμε, αλλά ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί. Έχουμε κακή προϊστορία. Ο αντίπαλός μας θέλει τους βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία."

Για το αν συμφωνεί ότι η ομάδα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό από την ΑΕΚ: "Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Ξέρουμε πως αισθάνεται ο κόσμος. Μετά τη σωματική κούραση που είχαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια, προστέθηκε και η ψυχολογική κούραση του αποκλεισμού. Το αφήσαμε πίσω. Τέλειωσε. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Επανερχόμαστε στον στόχο μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι των πλέι οφ σαν τελικό."

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να διακριθεί στα πλέι οφ: "Ο ανταγωνισμός των πλέι οφ θα είναι μεγάλος. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Αν κάτσουμε να δούμε τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με αυτές τις ομάδες, τότε θα δούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες να πάρουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να σταθούμε τυχεροί, να είμαστε υγιείς και να βλέπουμε κάθε ματς με μεγάλη προσοχή."

Για το ότι η ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά στα πλέι οφ: "Πέρσι δεν είχαμε ενθουσιασμό από το ξεκίνημα, αλλά από τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που πήραμε. Όταν ξεκινάς με ενθουσιασμό δεν κάνει πάντα καλό. Αργότερα αποκτήσαμε ενθουσιασμό. Ήταν μία διαφορετική χρονιά η περσινή. Κοντέψαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Ήμασταν πιο ξεκούραστοι. Φέτος είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Είδαμε ότι κάποια αποτελέσματα δεν μας βγήκαν στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δούμε κάποια λάθη που έγιναν. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε κάποιες νίκες. Τότε θα επανέλθει η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας."

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει τον ενθουσιασμό που του λείπει: "Ναι! Αν κάνουμε κάποια καλά αποτελέσματα θα γίνει πάλι το μπαμ Μέχρι το τέλος θα είμαστε καλά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags