Facebook Pixel Να γιατί έβαλε τη «βόμβα»!
| 2011-01-03 10:38:00

Να γιατί έβαλε τη «βόμβα»!

Να γιατί έβαλε τη «βόμβα»!

Το τάιμινγκ στην αδικαιολόγητη έκρηξη του Τζιμπούρ μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο «τρομοκράτης» θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και γι’ αυτό έκανε όλον αυτόν τον σαματά.

Το… πέσιμο του Τζιμπούρ στον Μανόλο Χιμένεθ βγες έξω αν είσαι άντρας» κλ.π) στη χθεσινή προπόνηση έχει εξήγηση.

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν νιώθει καλά στην ΑΕΚ και το έδειξε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον προπονητή του.

Εξάλλου, η ατάκα του Χιμένεθ («δεν έτρεχες όσο πρέπει») δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την αντίδραση του «τρομοκράτη».

Η επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγαλύτερη ομάδα και γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει δεχθεί -παρά τις συνεχείς πιέσεις που δέχεται από τη διοίκηση- να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί εδώ και τέσσερις μήνες!

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι συμπατριώτες του επιμένουν να γράφουν ότι ο Τζιμπούρ ψάχνεται και «κοιτάει προτάσεις από Γαλλία και Γερμανία», όπως τόνιζε χθες σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της η «Le Buteur».

Δημιουργώντας αυτό το επεισόδιο ο παίκτης τίθεται, άλλωστε, αυτόματα κι εκτός ομάδας.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανανεώσει και να μείνει στην ΑΕΚ και λογικά ούτε η διοίκηση θα επιμείνει στην παραμονή του από τη στιγμή που βλέπει έναν παίκτη να έχει αυτή τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags