Facebook Pixel «Η ΑΕΚ τα έχει όλα»
| 2013-12-02 20:46:00

«Η ΑΕΚ τα έχει όλα»

«Η ΑΕΚ τα έχει όλα»

Σίγουρος πως η επιλογή να παραμείνει στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν τον δικαιώνει απόλυτα αλλά και αισιόδοξος για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει δήλωσε ο Δημήτρης Γροντής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γροντής στον NovaΣΠΟΡ FM94.6:

«Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από πέρσι. Υπάρχει υγεία στην ομάδα και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος με πολύ κόσμο και αυτό που ζω αυτή τη στιγμή στην ομάδα δεν το περίμενα. Ήξερα ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι πρωτόγνωρες για μένα».

Για την δουλειά εντός της ομάδας: «Δουλεύουμε πιο επαγγελματικά και από πέρσι παρότι βρισκόμασταν στη Σούπερ Λιγκ και τώρα παίζουμε στη Γ’Εθνική. Η παρουσία του κόσμου μας δίνει κίνητρο δύναμη και πάθος και μεις προσπαθούμε να το βγάζουμε στο γήπεδο.

Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολύ βαριά, η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Όλο το προπονητικό τιμ είναι συνεχώς από πάνω μας, όπως και οι πιο έμπειροι συμπαίκτες μας, όπως ο Τσιρίλο και ο Γεωργέας, που μας συμβουλεύουν εντός και εκτός γηπέδου
».

Για τους αντίπαλους της ΑΕΚ στην κατηγορία: «Περιμέναμε ότι δεν θα βρούμε ομάδες απέναντί μας που θα μας πιέσουν ψηλά. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι μέχρι το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα».

Για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι: «Έχω κάνει την καλύτερη επιλογή, βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα δεν έχω μετανιώσει καθόλου και είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags