Facebook Pixel «Απαλλάχτηκα από εσένα, απαλλάχτηκα…»
| 2011-04-07 09:25:00

«Απαλλάχτηκα από εσένα, απαλλάχτηκα…»

«Απαλλάχτηκα από εσένα, απαλλάχτηκα…»

Δεν ξέρουμε αν ο Ντουντού έχει ακούσει το γνωστό λαϊκό άσμα σε κάποιο νυχτοπερπάτημα στην Αθήνα, ο σκύλος όμως τα έλεγε εδώ και καιρό ότι θα φύγει από το Λιμάνι. Για την πατρίδα του, φυσικά, πού αλλού;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία, αλλά και από την πλατεία Αλεξάνδρας, δύο ομάδες από τη χώρα του καφέ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του: η Ατλέτικο Μινέιρο (που ενδιαφέρεται και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα) και η Βιτόρια. Με τον ίδιο τον παίκτη να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Η Ατλέτικο, μάλιστα, φέρεται διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στο ένα εκ. ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιό του, δεδομένου ότι δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό. Κάτι που έχει συζητήσει ήδη ο Βραζιλιάνος με τον υπεύθυνο οικονομικών των «ερυθρόλευκων», βάζοντας μπρος τη διαδικασία για την αποχώρησή του.

Χαράς ευαγγέλια για τη μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του συλλόγου, που μπορεί την πρώτη σεζόν του Ντουντού να είδαν όντως έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή στην ομάδα τους, οι δύο τελευταίες σεζόν του όμως ήταν απογοητευτικές. Για αυτό και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι υπήρξαν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, παρότι φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η διοίκηση, άλλωστε, θα εξοικονομήσει ένα μεγάλο ποσό από την αποχώρησή του (η «καθαρή» αμοιβή του, χωρίς την Εφορία, τα μπόνους κ.λπ., έφτανε το 1,8 εκ. ευρώ), που μπορεί να το διαθέσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags