Facebook Pixel "Πώς θα τηγανίσουμε πατάτες χωρίς λάδι;"
| 2011-04-07 09:30:00

"Πώς θα τηγανίσουμε πατάτες χωρίς λάδι;"

"Πώς θα τηγανίσουμε πατάτες χωρίς λάδι;"

Από τον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν παίκτες, αλλά δεν μπορούν λόγω έλλειψης χρημάτων. Τα "τρελά λεφτά" για Μπλάνκο (που δεν θα είναι αντί-Σισέ) και το τηλεφώνημα του Λέτο.

Οι "πράσινοι" κάνουν επαφές για ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν στο ψητό από τη στιγμή που δεν έχουν …ρευστό.

Είναι κάτι που επισημάναμε και με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση της διοικούσας επιτροπής, όπου ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Στην ουσία οι «πράσινοι» κινούνται με δεμένα χέρια και περιμένουν το Δ.Σ. για να δουν αν οι μέτοχοι θα βάλουν λεφτά και πόσα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες προτάσεις στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

"Πώς θα τηγανίσουμε χωρίς λάδι;", είναι η χαρακτηριστικότερη ατάκα που βγήκε από διοικητικά χείλη του «τριφυλλιού».

Ένας από τους παίκτες, πάντως, που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο, για τον οποίο έγινε και συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναϊντία.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό έκριναν "τρελές τις απαιτήσεις" του Αργεντινού που ζήτησε 1,2 εκ. ευρώ καθαρά τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο. Χρήματα που ζήτησε και από την ΑΕΚ, αλλά όπως ήταν φυσικό έλαβε αρνητική απάντηση.

Οι «πράσινοι» δίνουν για τον «Ζορό» 600.000-650.000 ευρώ τον χρόνο, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη. Επίσημες προτάσεις θα έχουμε (αν θα έχουμε) μετά το Δ.Σ. και μένει να δούμε αν μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές.

Αυτό που έχει επίσης τη σημασία του είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν προορίζει τον Μπλάνκο για αντικαταστάτη του Σισέ ακόμα κι αν ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» πουληθεί. Το αποκάλυψε ο Οναϊντία με δηλώσεις του, αφού ο Δημήτρης Γόντικας του είπε ότι ο Παναθηναϊκός "θέλει τον Μπλάνκο μείνει, δεν μείνει ο Σισέ".

Εξάλλου, οι φήμες λένε ότι ο Μπλάνκο δέχθηκε ήδη ένα τηλεφώνημα από έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Σεμπάστιαν Λέτο, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις. Προφανώς τον ρώτησε αν θα έρθει στην Παιανία το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι και να έρθει ο Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό, τον Λέτο θα τον βρει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags