Facebook Pixel "Αντίστροφη μέτρηση για Ντουντού"
| 2011-04-07 09:36:00

"Αντίστροφη μέτρηση για Ντουντού"

"Αντίστροφη μέτρηση για Ντουντού"

Στο γεγονός ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναφέρεται στο blog του ο Κώστας Νικλακόπουλος.

• Φαίνεται πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Ντουντού από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ήδη επίσημη πρόταση της Ατλέτικο Μινέϊρο για την αγορά του Βραζιλιάνου άλλοτε διεθνή άσου. Η ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα εκ. ευρώ για την αγορά του Ντουντού, παραχώρηση του οποίου θα ελαφρύνει το μπάτζετ του Ολυμπιακού κατά 5 εκ. ευρώ, αφού τόσα θα κοστίσει για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του.

• Ο Ντουντού ήταν χθες στα γραφεία του Ολυμπιακού, μαζί με ένα δικηγόρο και είναι ηλίου φαεινότερο για ποιο λόγο πήγε εκεί. Να θυμίσω ότι για κάθε χρόνο του συμβολαίου του αμείβεται με δύο εκ. ευρώ, χώρια τα λεφτά που πάνε στην εφορία, κάπου 500 χιλ. ευρώ ετησίως. Ο Βραζιλιάνος πιάνει και θέση ξένου και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

• Κατά τα άλλα, τα μεσάνυχτα ανέβηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Ελ Μούντο Ντεπορτίβο της Βαρκελώνης ένα σχόλιο αρθρογράφου της, απολύτως εγκωμιαστικό για τον Βαλβέρδε. Ο τίτλος είναι, «μην ξεχνάτε τον Τσινγκούρι Βαλβέρδε» και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Ερνέστο είναι προπονητής στο στιλ του Γκουαρντιόλα κι ότι ο Γιόχαν Κρόϊφ πάντοτε ήταν υποστηριχτής της υποψηφιότητάς του για προπονητή της Μπαρτσελόνα.

• Ακόμη ότι, «ο Βαλβέρδε έδειξε την κλάση του όπου κι αν δούλεψε. Φτιάχνει ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, διατηρεί καλό κλίμα στ΄ αποδυτήρια και είναι ένας τεχνικός που πρέπει να γυρίσει στην πατρίδα».

• Ούτε ο μάνατζέρ του να το έγραφε, θα μπορούσε να πει κάποιος που δεν γουστάρει τον Ερνέστο. Είναι αλήθεια, θα μπορούσε να πει κάποιος που τον λατρεύει.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags