Facebook Pixel "Υπομονή, χρήματα υπάρχουν"
| 2011-04-07 09:45:00

"Υπομονή, χρήματα υπάρχουν"

"Υπομονή, χρήματα υπάρχουν"

Καθησυχαστικός ήταν σε δηλώσεις του ο Θεόφιλος Φαγαδάκης για την ΠΑΕ ΟΦΗ και αν θα υπάρξει καθυστέρηση αναφορικά με το θέμα της συμμετοχής του στον κρητικό σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη "Sportday":

Γιατί δεν θα πέσουν μέχρι αύριο οι υπογραφές:

«Στην αρχή μιλήσαμε για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης και αυτό ισχύει. Δεν παίρνω τον λόγο μου πίσω. Καθυστερήσαμε γιατί πλέον μιλάμε για κάτι πιο σύνθετο, δηλαδή την ιδιοκτησία της ομάδας. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων».

Για τον αν έχει το εύρος να «σηκώσει» την ομάδα:

«Αν δεν το είχαμε δεν θα συζητούσαμε. Σε μια οικονομικά δύσκολη περίοδο, ο όμιλος μας, δόξα τω θεώ, πάει πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχουμε πλήρη εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ και έχουμε κάνει πλήρη έλεγχο».

Για την συνάντηση με τους Γιάννη Κουράκη και Σταύρο Αρναουτάκη:

«Πράγματι έχω ζητήσει μια συνάντηση μαζί τους. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Δεν υπάρχει, όμως, κανένα «ναυάγιο». Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Ο δικός μας στόχος είναι σε δυο κατευθύνσεις. Ο πρώτος αφορά στο να μπορέσει η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση και να συνεχίσει την πορεία της για να πετύχει την άνοδο της στη Σούπερ Λιγκ. Ο δεύτερος αφορά την ιδιοκτησία και την εξυγίανση της ΠΑΕ. Για τον πρώτο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθεί 100%. Για τον δεύτερο πρέπει να έχετε λίγη υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Αν πάνε όλα καλά, εμείς αναλαμβάνουμε το οικονομικό κομμάτι του ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς θα συνεχίσει με το αγωνιστικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags