Facebook Pixel "Το επισπεύδουν γιατί τα βρίσκουν..."
| 2011-04-07 09:55:00

"Το επισπεύδουν γιατί τα βρίσκουν..."

"Το επισπεύδουν γιατί τα βρίσκουν..."

Ο Γιώργος Νοικύρης γράφει στο blog του για τα νέα δεδομένα στο "σίριαλ" της παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και τη συνάντησή του με τον Μαρινάκη.

Στις 14 Απριλίου Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, θα βάλουν κάτω τα δεδομένα, θα συζητήσουν και με το τέλος αυτής της κουβέντας θα λήξει και το “σήριαλ” της παραμονής ή όχι του Ισπανού τεχνικού.

Ένα σήριαλ που φαίνεται με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από το δείπνο της Τετάρτης στο Ρέντη πως θα έχει happy end και για τις δύο πλευρές. Ο Βαλβέρδε μετέφερε στον Μαρινάκη τόσο το βράδυ της Τρίτης όσο και την Τετάρτη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την επιθυμία του να παραμείνει και την νέα σεζόν στον Ολυμπιακό τονίζοντας του πως την Κυριακή με τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου δεν ήθελε να βγάλει προς τα έξω το αντίθετο.

Είναι αλήθεια πως και από την πλευρά του ο Μαρινάκης, παρότι είχε καταλάβει πως ο Βαλβέρδε δεν έχει αποφασίσει δεν είχε σπεύσει να τα βάψει “μαύρα”. “Μην ανησυχείτε” έλεγε το βράδυ της Κυριακής ο Μαρινάκης που θεωρούσε πως στο τέλος ο Βαλβέρδε θα μείνει. Και από ότι φαίνεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα δικαιωθεί.

Αυτό που απασχολεί τον Βαλβέρδε, και για αυτό πάει την Δευτέρα στην πατρίδα του είναι να βρει μια λύση για το οικογενειακό του πρόβλημα και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ίσως και να δει πεντακάθαρα πως δεν είναι η ώρα να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, και γιατί είναι χαρούμενος για πολλά θέματα στον Ολυμπιακό και γιατί δεν έχει και τίποτα χειροπιαστό στην Ισπανία.

Βεβαίως στον Ολυμπιακό όφειλαν να κοιτάξουν άμεσα τις εναλλακτικές λύσεις που θα έχουν εφόσον ο Βαλβέρδε αποχωρήσει για αυτό και προέκυψε η υπόθεση Κούπερ. Όμως και ο Μαρινάκης τον Βαλβέρδε θέλει. Για πολλούς λόγους και στην τελική καλά κάνει και έχει αυτή την άποψη.

Το ραντεβού τους λοιπόν θα γίνει νωρίτερα από το τέλος της σεζόν, όπως από την Τρίτη πλέον είχε διαρρεύσει και θα γινόταν νωρίτερα αν δεν είχαν και οι δύο δουλειές ενδιάμεσα. Η χθεσινή τους τηλεφωνική επικοινωνία άλλωστε είχε αυτό τον σκοπό. Το επισπεύδουν γιατί πλέον όλα δείχνουν ότι τα βρίσκουν, ότι τελικά ο Βαλβέρδε θα πάει στο ραντεβού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού με την ξεκάθαρη τάση της παραμονής.

Και απλά θα περιμένει να ακούσει από τον Μαρινάκη πράγματα που θα τον καλύψουν για την αγωνιστική πλευρά της ομάδας. Ίσως και την οικονομική; Δεν ξέρω, έτσι λένε οι κακές γλώσσες αλλά δεν τις πιστεύω...

Αν δεν είχε το ταξίδι για το εξωτερικό ο Μαρινάκης, ο οποίος θα φύγει την Πέμπτη και θα επιστρέψει το Σάββατο στην Αθήνα τότε το ραντεβού θα γινόταν νωρίτερα. Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν για την Δευτέρα, καθώς την Κυριακή υπάρχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο.

Την Δευτέρα όμως ο Βαλβέρδε θα είναι στην Ισπανία και αφού θα γυρίσει την Πέμπτη το συμφώνησαν για τότε ώστε να μιλήσουν για όλα και να κλείσουν το θέμα. Θετικά όπως όλα δείχνουν, εκτός και αν οι ανατροπές που ζήσαμε στην πρώτη θητεία του Βαλβέρδε με τα γνωστά αποτελέσματα εμφανιστούν και πάλι.

Υ.Γ. Έβγαλαν την transfer list στην Λίβερπουλ. Έχει ενδιαφέρον... για τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ 3. Πάει πλέον και για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός μια και ο Ραούλ Μπράβο φαίνεται να βρίσκεται προς την έξοδο. Η Μάλαγα μάλιστα λέγεται στην Ισπανία πως τον έχει ήδη πλησιάσει.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags