Facebook Pixel "Όραμα… αποτελεσμάτων!"
| 2011-04-07 11:23:00

"Όραμα… αποτελεσμάτων!"

"Όραμα… αποτελεσμάτων!"

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για την προσπάθεια του Άρη να πετύχει ό,τι στην προ-Τσιώλη εποχή έμοιαζε ακατόρθωτο και το περίφημο όραμα που (κακώς) σβήνει και ξαναφουντώνει ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Είναι αλήθεια ότι όχι απλά μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά ακόμα και μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση για το αγωνιστικό τμήμα του ΑΡΗ. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό συνέβη σε ένα βαθμό και φυσιολογικά με δεδομένο το δηλητήριο που σε μεγάλες δόσεις διοχετεύτηκε στον κόσμο μετά την παραίτηση του Κούπερ με ψέματα και ανύπαρκτες καταστάσεις που… βαφτίζονταν γεγονότα. Ακόμα και το ξεμπρόστιασμα από τον ίδιο τον Αργεντινό τεχνικό με δημόσια τοποθέτησή του… βαφτίστηκε ως δείγμα του χαρακτήρα του. Λες και αυτό δεν αυτοαναιρούνταν από μόνο του.

Η ουσία είναι ότι ο κόσμος του ΑΡΗ με την έλευση του Κούπερ πίστεψε στη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας. Η διοίκηση του ΑΡΗ είχε το ίδιο ακριβώς «πιστεύω», είχε το ίδιο ακριβώς όραμα με τον κόσμο. Για αυτό έφερε τον Αργεντινό, για αυτό του ανανέωσε μία φορά το συμβόλαιο και προσπάθησε να τον κρατήσει όταν εκείνο το μεσημέρι αρχικά βρέθηκε στα γραφεία και παραιτήθηκε. Σε κάθε περίπτωση όμως έπρεπε να συνεχίσει με ή χωρίς αυτόν. Το δικό της όραμα για την κατάκτηση ενός τίτλου στο ΟΑΚΑ περιορίστηκε (sic) στο… τρόπαιο της μεγαλύτερης οπαδικής μετακίνησης όλων των εποχών. Το όραμα για μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη έγινε πραγματικότητα με τη φετινή εξαιρετική πορεία απέναντι σε μεγαθήρια.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags