Facebook Pixel Ιμπάνιεθ: Θα μιλήσει το συναίσθημα
| 2011-04-07 12:19:00

Ιμπάνιεθ: Θα μιλήσει το συναίσθημα

Ιμπάνιεθ: Θα μιλήσει το συναίσθημα

'Eνα τεράστιο δίλημμα και μία πολύ δύσκολη απόφαση έχει να πάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τις επόμενες μέρες με την παραμονή του στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό να εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ τόνισε ότι η απόφαση του βάσκου τεχνικού θα στηριχθεί πάρα πολύ στα συναισθήματά του. Δεν θέλησε να κάνει... πρόβλεψη, ενώ παραδέχθηκε πως σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει τόσο με τον Βαλβέρδε, όσο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οπως επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ, η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει τη μεθεπόμενη Πέμπτη (14/4).

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε τόσο στις τάξεις του Ολυμπιακού, όσο και στους δημοσιογράφους μετά τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (3/4) ήταν πως ο βάσκος τεχνικός έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο είναι δεδομένο πως από τότε κάνει δεύτερες σκέψεις, που ενδεχομένως να αποδειχθούν καταλυτικές στις συζητήσεις, που θα έχει σύντομα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την στιγμή που ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για το θέμα της ανανέωσής του, το sport.gr αναζήτησε τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ο οποίος να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες αποφεύγει να μιλήσει στον ελληνικό Τύπο, σεβόμενος και την επιθυμία του πελάτη του.

"Με έχετε τρελάνει από την Ελλάδα αυτές τις μέρες. Βλέπω τουλάχιστον 20 ελληνικά νούμερα καθημερινά στο τηλέφωνό μου. Αυτές τις μέρες είμαι στην Αλμερία για επαγγελματικούς λόγους και το καλύτερο θα ήταν να μην πούμε περισσότερα πράγματα από όσα είπε ο Ερνέστο στην συνέντευξη Τύπου", είπε αρχικά.

Οι πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη (6/4) είναι πως ενδεχομένως και την Πέμπτη (7/4) ο Ιμπάνιεθ να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, το διέψευσε τονίζοντας όμως πως θα έρθει σύντομα. "Όχι δεν πρόκειται να έρθω στην Ελλάδα αύριο ή μεθαύριο. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να σας πως από τώρα τι θα κάνω την επόμενη εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες, αλλά σίγουρα θα έρθω σύντομα. Αλλωστε, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα τελειώνει", μας είπε με νόημα ο ισπανός μάνατζερ.

Προσπαθώντας να του εκμαιεύσουμε κάποιες πληροφορίες του ζητήσαμε να μας πει ποια είναι η δική του αίσθηση και πόσες πιθανότητες δίνει στην παραμονή ή την απομάκρυνση του Βαλβέρδε. "Ξέρω πολύ καλά πως ο Ερνέστο είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας στον Ολυμπιακού και από την αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό που υπάρχει μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου. Εχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο και είναι δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο.

Το τι θα κάνει, όμως, το ξέρει καλύτερα ο ίδιος και δεν μπορώ εγώ να είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή. Αλλωστε πρώτα θα το πει στον πρόεδρο και μετά θα το γνωστοποιήσει. Είναι δύσκολο να δουλεύεις μακριά από την οικογένειά σου, αλλά ξέρω πολύ καλά πως ο Ερνέστο θα αποφασίσει σύμφωνα με το συναίσθημα", κατέληξε.

Πηγή: sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags