Facebook Pixel Τον έδιωξαν ο χαβαλές και ο Σισέ!
| 2011-04-07 12:30:00

Τον έδιωξαν ο χαβαλές και ο Σισέ!

Τον έδιωξαν ο χαβαλές και ο Σισέ!

Ο Ντουντού έφυγε από τον Ολυμπιακό πληρώνοντας τον χαρακτήρα του, την αγωνιστική ανυπαρξία και τις δηλώσεις του. Μέτρησε και η "γιούχα" του κόσμου. Τι θα γράψει τώρα στο Twitter;

Μόνο χαμόγελα μπορεί να προκάλεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός ότι κατάφεραν να ξεφορτωθούν τον Ντουντού. Γιατί -κακά τα ψέματα- ο Βραζιλιάνος ήταν μεγάλο βάρος στην ομάδα του Πειραιά.

Όχι μόνο επειδή στοίχιζε κοντά στα 2 εκ. ευρώ τον χρόνο στον σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο διότι ήταν ένας παίκτης που είχε ξεχάσει να παίζει ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια.

Και δεν φτάνει που δεν έπαιζε μπάλα, αλλά προκαλούσε κιόλας με την συμπεριφορά του και την αδιαφορία του. Δεν ήταν "άριστος επαγγελματίας", όπως λέμε, ο Ντουντού κι αυτό το ξέρουν μέχρι και οι …πέτρες στου Ρέντη.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τον τραυματισμό του σε φιλικό αγώνα στη Βραζιλία, τα μπάνια στην πατρίδα του, όπου βρισκόταν (υποτίθεται) για αποθεραπείες, ή, μήπως τα ασταμάτητα σχόλια στο Twitter;

Περισσότερο έγραφε φέτος ο Ντουντού παρά κλωτσούσε μπάλα! Ε, έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή δεν τον ήθελε ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρόλο που ο τελευταίος προσπαθούσε να τον υπερασπιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή (τον χαρακτήρισε "απαραίτητο" στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής).

Και δεν είναι μόνο ο χαβαλές και η μη αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα. Είναι και οι τελευταίες δηλώσεις του για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη» και φυσικά η τοποθέτησή του υπέρ του Τζιμπρίλ Σισέ.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτές οι δηλώσεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισαν και το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο. Γιατί μπορεί η «ερυθρόλευκη» διοίκηση να έτρεξε να διαψεύσει τα λεγόμενα του Ντουντού, αλλά είναι δεδομένο ότι είχαν ειπωθεί από τον Βραζιλιάνο. Και αυτές οι δηλώσεις υπέρ του Σισέ, με τον οποίο έχει ανοιχτή κόντρα ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η δημόσια άρνηση στην πιθανή μείωση των αποδοχών του, δεν άρεσαν καθόλου στη διοίκηση.

Μια διοίκηση που φρόντισε, άλλωστε, να κινηθεί άμεσα και να στείλει τον Ντουντού στην πατρίδα του με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε δανεισμοί α λα Ντιόγκο, ούτε τίποτα. Τον ξέκανε μια και καλή με μεταγραφή στην Μινέιρο έναντι 1 εκ. ευρώ, προκειμένου να απαλλαχθεί δια παντός από την παρουσία του.

Εξάλλου, η απόφαση της αποχώρησης του Ντουντού ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος ο κόσμος. Όσο συμπαθής ήταν την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι ο Βραζιλιάνος, τόσο αντιπαθής κατάφερε να γίνει στη συνέχεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το μακρόσυρτο "ου, ου, ου" που ακούστηκε την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» στον αγώνα με την Καβάλα. Και αυτό "βοήθησε" τη διοίκηση να τελειώνει μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ούτε φιέστα δεν πρόλαβε να κάνει!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags