Facebook Pixel "Φανταστικό γήπεδο ο ΠΑΟ!"
| 2011-04-07 12:52:00

"Φανταστικό γήπεδο ο ΠΑΟ!"

"Φανταστικό γήπεδο ο ΠΑΟ!"

Τι διαβάζουμε, βρε παιδιά, στις δηλώσεις του Τσέτο για τους "πράσινους" και το γήπεδό τους; Δεν του τα έμαθαν καλά, φαίνεται, του Αργεντινού.

Το "τριφύλλι", άλλωστε, δεν έχει δικό του γήπεδο, περά από το "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ και ΟΑΚΑ (που δεν ανήκει στο "τριφύλλι") με τον στίβο γύρω-γύρω, δεν το λεες και "αρένα". Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που όποτε θέλουν μπορούν να μπουν μέσα οι οπαδοί...

Ο Αργεντινός, πάντως, σχολίασε σε δηλώσεις του ότι στη «La Dépêche du Midi» ότι θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπάρχουν επαφές:

«Το σίγουρο είναι πως θα φύγω από την Τουλούζ καθώς τελειώνει το συμβόλαιο μου. Μίλησα με τον πρόεδρο, Ολιβιέ Σαντράν αλλά δεν συμφωνήσαμε».

Πολλές ομάδες από την Γαλλία ενδιαφέρονται για σένα. Ξέρεις τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
Η αλήθεια είναι πως πολλοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον. Εχω προσφορές αλλά θέλω χρόνο για να τις εξετάσω. Ζήτησα από τον μάνατζερ μου να μου πει κάτι συγκεκριμένο καθώς όλα τα άλλα δεν αξίζουν τον κόπο. Προς το παρόν έχω μια συγκεκριμένη πρόταση από την Γαλλία και τη Λιλ. Επίσης, άλλη μια από το εξωτερικό αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Δεν υπέγραψες στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια;
Εχω πολιορκηθεί από τους Ελληνες δημοσιογράφους. Ολα είναι λάθος. Είχα επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό που είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος, με ένα υπέροχο γήπεδο, φανταστικούς φιλάθλους και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν πιο εξωτικός προορισμός από την Ιταλία ή την Ισπανία, αλλά μείναμε στις επαφές.

Αρα θα πας σε Ιταλία, Ισπανία ή Γαλλία;
Εξερευνώ μια άλλη χώρα, ένα άλλο πρωτάθλημα, είναι συναρπαστικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags