Facebook Pixel Απαράδεκτη αντιμετώπιση στον Σουίτσα!
| 2011-04-07 13:21:00

Απαράδεκτη αντιμετώπιση στον Σουίτσα!

Απαράδεκτη αντιμετώπιση στον Σουίτσα!

Ο Σλόμπονταν Σούιτσα βρέθηκε χθες στα Σπάτα, μια και δεν έχει υπογράψει ακόμα την απόλυσή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, έφυγε κακήν κακώς παρόλο που ζήτησε να προπονήσει τους γκολκίπερ του!

Ο Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων πήγε χθες στα Σπάτα με φόρμα. Πήγε στον Μανόλο Χιμένεθ και του είπε ότι από τη στιγμή που δεν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα θα ήθελε να προπονήσει τον Σάχα και τους άλλους.

Τότε ο Χιμένεθ του είπε "ωραία, κανένα πρόβλημα, πάμε!" και ο Σούιτσα άρχισε το πρόγραμμα. Μάλιστα, νωρίτερα ο Σάχα είχε υποδεχθεί τον μέχρι πρότινος γυμναστή του με μια ζεστή αγκαλιά λέγοντάς του "πού είσαι φίλε μου;". Ένα γεγονός που συγκίνησε τον Σέρβο. "Εγώ δεν ήθελα να φύγεις", του είπε επίσης ο βασικός τερματοφύλακας της «Ένωσης».

Ωστόσο, μόλις οι διοικούντες είδαν τον Σούιτσα να βγαίνει για προπόνηση ζήτησαν από τον υπάλληλο, Βαγγέλη Γιαννίση, να του πει να επισκεφθεί αμέσως τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στο γραφείο του.

Εκεί ο Σούιτσα είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχει βγει επίσημα το διαζύγιο, αυτός όφειλε να είναι στην ώρα του για προπόνηση σαν σωστός επαγγελματίας.

"Τι θέλατε να κάνω; Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα την απόλυση και ξέρω καλά ότι οφείλω να είμαι εδώ στην ώρα μου. Εσείς τι θέλετε τώρα; Να πάω σπίτι μου;", είπε ο Σούιτσα και ο Κωνσταντίδης του απάντησε πως πρέπει να φύγει γιατί έχει τελειώσει από την ΑΕΚ.

Αν μη τι άλλο θα μπορούσαν από την ΠΑΕ να τον αφήσουν να προπονήσει για τελευταία φορά τους γκολκίπερ του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags