Facebook Pixel "Δεν τον έδειρε, τον έβρισε"!
| 2011-01-03 12:27:00

"Δεν τον έδειρε, τον έβρισε"!

"Δεν τον έδειρε, τον έβρισε"!

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει το επεισόδιο Χιμένεθ - Τζιμπούρ στην χθεσινή προπόνηση αλλά διαψεύδει ότι ο Τζιμπούρ είπε στον προπονητή του: «Αν είσαι άντρας έλα έξω»!

Η ΑΕΚ ετοιμάζει ανακοίνωση διάψευσης, καθώς όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ ουδέποτε ο Τζιμπούρ προκάλεσε τον Χιμένεθ σε... μονομαχία. Μάλιστα τονίζεται πως οι δύο άντρες μετά το τέλος είχαν μισάωρη συζήτηση στο γραφείο του Χιμένεθ.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι θέλει προσπάθεια από όλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι στην προπόνηση. Τότε ο Τζιμπούρ του ζήτησε να πει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χιμένεθ αρνήθηκε όμως ο Τζιμπούρ επέμενε και οι τόνοι ανέβηκαν.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν στα Ισπανικά και ο Χιμένεθ εκνευρισμένος είπε στον επιθετικό της ΑΕΚ: «Επειδή εδώ γίνεται ότι θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ αύριο δεν θα έρθεις στην προπόνηση και θα απολογηθείς στον πρόεδρο».

Στη συνέχεια συμπαίκτες του Τζιμπούρ άρχισαν να του μιλούν και μετά από λίγο ο Χιμένεθ τον κάλεσε στο γραφείο του όπου μίλησαν για μισή ώρα. Μετά από την συζήτηση, ο Χιμένεθ έδωσε εντολή να προπονηθεί ο Γαλλοαλγερινός την Δευτέρα, όμως, αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο!

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags